SnowBall13 tarafından yazılan gönderiler
-
-
istanbuldan Ardahana taşınıyorum,herzaman soğuk garanti,kafa yormaya gerek kalmaz,yok sistem dogulumu yok batılimi diye
-
Sistem bittimi

-
Alacağın olsun ecmwf

-
Kral başka alemlerde
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Ahahaaa

-
İstanbul kar için son 108 saat kaldı 108 saat itibariyle artık oluşumlar başlıyor. 120 saatlik verilerle radarın ne kadar dolduğunu görüyoruz
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Çarşamba akşamı veya perşembe sabahı başlar kar yağışi
-
Bu sisteme eren in adını verelim
Eren -
şimdi istanbul geneli kar yağışları çarşamba günümü başlıyor ?

-
Bence Anadolu yakası kara gömülecek

-
Ecmwf yarın gece İstanbul Avrupa yakasına örtülük kar verdi.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Anadolu yakası yıldız saymaz umarım
-
-
Anadolu yakası şu ana kadar daha şanslı

-
Orası öyle fakat ben tahminci değilim anlık güncellemelere göre yorum yapmaya çalışıyorum
istanbul kendi yağışını üreten bi şehir o yüzden sürprizlere açık,her güncellemede kafa yormaya gerek yok
-
Sabaha göre kötü yağışlarda azalma devam ediyor her güncellemede
Sistemin gününe kadar değişkenlik gösterir yağışlar,o yüzden haritalarida fazla baz almayın
-
Kime göre ne kötü,ağzı olan konuşuyor,