maltepe nin bir ilçesi (anadolu yakası)E5 üst tarafı,ataköye yakın,rakım biraz yüksek olduğu için sormuştum
SnowBall13 tarafından yazılan gönderiler
-
-
zümrütevler rakım 150 m
sizce ne kadar yağış alır acaba?

-
zümrütevler'de oturuyorum,rakım 150 m,ne kadar yağış alabilir acaba?

Teşekkür ederim
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Daha Çok Göster
katılıyorum sizlere..
31 yıla yakın bu alanda çalışan ve nasıl bir zor iş yaptıklarını bildiğim bu insanların,neler yaşadıklarını birebir yasamisligim var..TV lerden internetten de yaşadıklarımı adeta onaylayan haberleride hep görüyorum, gördük,izledik, okuduk. cümle karman corman oldu gibi ama işin aslı şu..
Düne kadar hastasına veya kendisine olan her şeyde bunları suçlayıp döven, yumruk atan, bıçaklayan,erkek kadın doktor demeyen, hemşire demeyenler..
Yıllarca sağlıkta şiddete hayır pankartları insanlarin sorumsuzlarının sonucunda hep kullanıldı.Sakat kalan, ölenler oldu.Her gün bir başka yerde sağlık çalışanına saldırılar oldu.
insanların utanmasını o kadar çok isterim ki..
Acaba utanirlar mı?
Şeref ve ahlak yoksunu oldukları için,utanacaklarını sanmıyorum maalesef
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. Allah dünyadaki tüm sağlıkçıları korusun
-
herkes evde,9 ay sonra nüfus patlaması olmasın
=D -
Hocalarım daha iyi bilir. Lakin zannetmiyorum. En iyi ihtimal trakyayıda içine alır okadar
Neyse,bi bakmışız istanbulu içine almış,
-
23 mart batılama ihtimali var mı ?
Ull olduğu için olabilir
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. hoşgeldin mart ?
-
böyle giderse gfs son saatlerde,mayısa kadar efsane verecek

-
The content cannot be displayed because it is no longer available. istanbuldaki şehit cenazesi dağılıyor
Allah rahmet eylesin

-
Bu alkış emojisi güzel denk gelmiş son cümleye yoksa bu "beyefendi"lafına takılır kalırdım abim.
:elkaldıranadam: yanlış anlama olmasın lütfen,saygımdan dolayı kullanırım"beyfendi"cümlesini
Abi kelimesinide genelde kullanmam
iyi aksamlar :elkaldıranadam: