Biraz daha uzuna gidelim :D
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
şubatta alamadığımızı nisanda alırız :'D
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBiraz daha uzuna gidelim :D
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
şubatta alamadığımızı nisanda alırız :'D
315 tl dogal gaz faturası gelmiş bana,iyi ocak ayınida sıyırttık,iyiki kara kış olmuyor istanbulda
kar ne kadar güzel olsada,benim gibi sabahın 7 sinde arabası ilen işe giden birisi için yorucuda olabilir
SnowBall13 kendisi tek kazanan olduğundan 10.000
puan transfer edilmiştir.
Çok teşekkür ederim
bizim bati karadenizdeki ulus ilçesine bağlı hasanörenköyü trt ye çıkmış,1m aşkın kar varmış,muhabir kar ın içinde gezinip duruyordu ![]()
bazı arkadaşlara 'şükür duasını' tavsiye ederim
artık 1 saat konu arayacaz belli oldu bir tek bende mi bu son konular yeri kayıp
Bendede,profilimi hacklediler zannettim
bildirimler sayfam kayboldu,kim ne paylasiyor goremiyorum
dışarıda kar yağarken ben ❄
İstanbul da 19.01.2022 okullara 1 günlük ara verildi..
Cografyaciburak
Ahahaha...haberi daha hiçbiryerde göremedim
dünya'da kendi çapında önlem almaya çalışıyor biz ısıttıkça o soğutmaya çalışıyor ki bu durum bir gün anormalleşip bir anda 5-6 derece soğursa hiç şaşırmam
Yellowstone gibi bi patlama bütün dünya atmosferini etkiler,olumsuz şekilde
Daha Çok Göster"VEI-8 yanardağlar"
Taupo Gölü
Yellowstone Kalderası
"VEI-7 yanardağlar"
Aso Dağı
"VEI-6 yanardağlar"
bu 1883 de patlayan arkadasimiz vei 6 yanardaglar statusunde imis
tonga yanardagi vei 6 emareleri gostermesine ragmen vei 5 olarak kayitlara gecmis
aman şu yellowstone daki patlarsa artık sistem filan beklemeyin,çünkü dünya dünya gibi olamicak artık
avusturalyanın batısında yeni sıcaklık rekoru kırılmış....50.7derece :coksıcak:
Dek geçişleri bu saatten itibaren start alıyor ilk çatalca tarafından başlayarak saat saat doğulayarak şanslı bölgelerde kar geçişlerine sebeb olacak
Maltepe nisadalar yükseğinde yogunlasmaya basladı kar yağışı
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Marmara bölgesinde akşam saatlerinde hareketlilik başlayacak. Gece özelikle radar dolacak. Şuan ki verilere göre
aman mesai çıkışına denk gelmesin Winter bey