- Resmi Gönderi
Selamün aleyküm nasılsınız arkadaşlar uzun süredir aktif olamıyordum halen Konyadayim ancak Hatay için kar ihtimallerini görünce buralara bakmak geldi aklıma nedir durumlar ?
Aleykumselam, hoşgeldin abim..
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturSelamün aleyküm nasılsınız arkadaşlar uzun süredir aktif olamıyordum halen Konyadayim ancak Hatay için kar ihtimallerini görünce buralara bakmak geldi aklıma nedir durumlar ?
Aleykumselam, hoşgeldin abim..
Eyvallah abi hoş buldum.
Selamün aleyküm nasılsınız arkadaşlar uzun süredir aktif olamıyordum halen Konyadayim ancak Hatay için kar ihtimallerini görünce buralara bakmak geldi aklıma nedir durumlar ?
Aleyküm selam abim. Hoşgeldin. Hatay için havada kar ihtimali bulunuyor ayin 31’inde. Bakalım hayırlısı diyelim
Aleyküm selam abim. Hoşgeldin. Hatay için havada kar ihtimali bulunuyor ayin 31’inde. Bakalım hayırlısı diyelim
Eyvallah hoşbuldum. Konya için ne dersin hocam ben geldiğimden beri buranın yüzü gülmez oldu bu sene yüzümüz gülecek mi dersin?
Eyvallah hoşbuldum. Konya için ne dersin hocam ben geldiğimden beri buranın yüzü gülmez oldu bu sene yüzümüz gülecek mi dersin?
İllaki denk gelecektir abim
Günaydın.
Hatay/Antakya 🏂😎
Hatay’da okullar tatil edildi 🤩
Hatay'ın iklimi gerçekten çok garip
bunu daha öncedende söylemiştim ![]()
Hatay'ın iklimi gerçekten çok garip
bunu daha öncedende söylemiştim
Müthiş bir şehir.
Günaydın.
Hatay/Antakya 🏂😎The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Merkez mi bu
İçim bi hoş oldu o kadar şeyden sonra çocukların yüzü güldü şükürler olsun kazasız belasız atlatmak dileğiyle memleketime sevgiler iyi eğlenceler 💜
Sahutt benim bir sözüm vardı bilir misin ? Bereketsizlik bende var nereye gitsem orası kuruyor buna bugün netlik getirdim. Memeleketten bi çıktım aralıkta örtülü kar aldı 😂 istanbulluların bereketini kaçırdım
Üzgün emojisi atma sahutum memleketimi böyle görmek bile huzur veriyor 🙂
Üzgün emojisi atma sahutum memleketimi böyle görmek bile huzur veriyor 🙂
Öyle öyle. Hatay eninde sonunda mutlu eder. Akdeniz’in incisi
Hatay’a gideceğim de. Sanırım bir daha kar geliyor hataya 👀🔙