sağlam sistem ibareleri o tarihler zaten 20 25 en erkeni onu demek istemiş. Bende onu dile getirdim
Üyelerin Şahsi Tahminleri
-
-
- Resmi Gönderi
Arkadaşlar eren 20-25 ocağa kadar kar yağmayacak ya da yb etkisinde kalacağız dememiş ki. Veriler Eren'in dediği gibi en az 1 güçlü sistem daha olacağını destekliyor. Eren de ondan bahsediyor anladıgım kadarıyla
Sey demem lazım di sanırım 7-10 Ocak 10-15 Ocak 20-25 ocakta sistem var
-
Sey demem lazım di sanırım 7-10 Ocak 10-15 Ocak 20-25 ocakta sistem var
25-30 atladın onuda söyle de tam olsun. 
-
- Resmi Gönderi
Ha bide şunu söylemek istiyorum tahmininizi yaptığınız zaman hangi hocalarımız olursa olsun tahmininizi söyleyin İstanbul için mi geçerli tüm ülke için mi İstanbul'a sistem beklemiyorsanız bu sadece İstanbul için deyi verin size zahmet
Reisim bana göre batıdan doğuya sağlam sistem olmalı bölgesel değilde şimdi bu yaşadığımız sistemde İstanbulda her yerde örtü yapmadı diye ülke sistemi olduğu gerçeğini değiştirmez
-
- Resmi Gönderi
Yav allahtan kendi şahsi fikrimizi belirtiyoruz sizde yazın arkadaşlar düşüncelerinizi bu tarihte gelir gelmez ihtimal var diye ben en başından beri dedim bu Ocak sistemini eger ki gfs nin ilk gösterdiği şekilde alamazsak yani 1 hafta sürecek sistem şeklinde ocağın ilk 10 gününü kapatırım kendi adıma dedim ama Doğu guneydou Karadeniz'in bir kısmı güzel kar alacak ancak İstanbulda Ankara'da İzmir'de adam akıllı kar yagmayacagi icin ben kendi adıma sistem diyemem buna, ha 20-25 ocak dedim diye ocağın kalanıda boş geçecek diye bişey yok umarım yanilirim ben ihtimal kovalıyorum sadece
-
-
Şahsi tahminim, ay ortası soğuklar var ama bu soğuklar Orta ve Batı Avrupayı etkileyecek. Yani Ecmwf'de ay ortası ve sonrası görünen soğukların yönü biz olmayacağız evet ihtimal var ama bu ihtimal Orta ve Batı Avrupa için daha yüksek.
Bizde işler 23'ünden sonra karışıyor. Büyük balık Ocak son hafta içinde gizli. Burada da bir tehlike var, yüksek basıncın fazlaca şişip soğuğu Kafkaslara atma ihtimali. Şayet böyle olmazda sistem bizi odak noktası seçerse İstanbul için güzel şeyler olur. Tatmin eder.
23 Ocakta başyacak yeni patern 2 haftamızı alacak. Burada yb durumuna göre sistem/sistemler inebilir. Kafkaslar riskini unutmayalım. Şubat 2.hafta polar atak var. Odak noktası Balkanlar. Marmara da nasiplenir. Potansiyel iyi. Şubat 3.hafta yüksek basınç etkisinde kalacağız, görüntüsü mevcut.
Yağışlarda sıkıntımız yok. Ara ara dalgalanmlar işr kar değerlerine inmiş olsak da totale bakınca mevsim normali üstü sıcaklıkla kışı kapamış olacağız.
-
-
Hava Tahmincisi Şubat için erken degilmi? Eline sağlık
-
Hava Tahmincisi Şubat için erken degilmi? Eline sağlık
Veriler o yönde, değişim olursa tekrar konuşuruz. Elbette uzun vade sonuçta değişimlerde mümkündür. Bugünden görüneni belirttim.
-