Akşam 6-7 ye kadar gitmezsek çok üşüyeceğiz burası yüksek ya 😂
Aydiner tarafından yazılan gönderiler
-
-
Beklenen Süper el nino en son 10 yil önce yaşanmış
Eren yağış artabilir demiştim artmış 😂
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Ama diğer modeller ayrışıyor hatırlatırım
-
29 undaki serinlik bir iki tık artmış 2 m yi de kontrol ettim 19-20 dereceyi geçmiyoruz. Böylelikle nem olsa bile rahat olur düşüncesindeyim
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Harici İçerik x.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Ao naonun ikiside nötr veya ona çok yakın olursa sistem ihtimali belirir.
-
İki haftalık tahmin yapmak biraz ustalık , biraz tecrübe gerektirir. Bence daha çok 3-4 günlük. Hatta yapabiliyorsan günlük tahminler yap. Mesela pazar günleri haftaya genel bir bakis atarsın mesela guzel de icerik olur.
Basınç sistemlerini ,cepheleri rüzgar yönlerini temel olarak biliyorsundur zaten.
Deniz seviyesi basıncı, 850 ve 500 metre sıcaklıklarını , Modellerin ENS verilerini , dediğin gibi bir iki haftalık tahminlerde AO ve NAO verilerini bilip yorumlaman güzel tahminler yapmana yardımcı olur.
Ao naoyu kullanmayı biliyorum ens verilerinide uzun zamandır biliyorum zaten.
-
30 mayısta güzel senaryolar türedi.
Aydiner merak ettiğin bilmediğin her şeyi sorabilirsin. Bildiğim kadarıyla yardımcı olurum
Bana 2 haftalık tahmin yapabilmem için öğrenmem gerekenleri listeler misin En basitlerinden En zorlarına. Çalışacağım takıldığım yerlerde yardım alırım sizden.
Tabii ki yüzde yüz öğrenmem zor ama çoğu sunu yapabileceğime eminim.
-
Canım çok fena ekstra bir tahmin yapmak çekti ama olabilecek her şeyi anlattım bayram için. Uzun vade için girişsem yanılıyorum. Biraz bekleyelim bakalım 😂
-
Evet bir şeyler olabilir yine. Eren çok sağlam serinleme gelebilir demiştim son anda o ihtimal doğdu
29 Mayıs tarihinden sonra bazı senaryolar güzel deneme yapmış. Şimdi o da dikkatimi çekti.
-
Harici İçerik x.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Ortalama bir tahminci olurum ama profesyonel olmak için destek lazım illa ki 😂
-
Daha iyisi için biraz benimle bu konuda öğretmek için ilgilenmeleri lazım. Tek başıma öğrendim dahası için biraz kavratılması lazım 😂