- Resmi Gönderi
Üyelerin Şahsi Tahminleri
-
-
- Resmi Gönderi
Değişim olmazsa ocak ayının 3.haftasını bekliyorum
-
Ben modellerden pek anlamam ama istanbulda tatmin edici kar anca ocak 20 ile 31 i arası olur. Martta kar olsa bile hemen eriyor şubatta malum son yıllarda hep kötü geçti
-
- Resmi Gönderi
Ben modellerden pek anlamam ama istanbulda tatmin edici kar anca ocak 20 ile 31 i arası olur. Martta kar olsa bile hemen eriyor şubatta malum son yıllarda hep kötü geçti
Bende öyle düşünüyorum reis ocak 2.yarısı daha iyi
-
- Resmi Gönderi
Ocağın ortalarında avrupaya salınımlar olabilir takip etmek lazım bu sistemden sonra atmosfer toparlanacak ve ocak ayının 2.yarısında yine hareketler gröeceğimizi düşünüyorum
-
- Resmi Gönderi

Bu görüntüde ocağın 2.yarısı ve sonalrına doğru kutup girdabının hafiflediğini görebilirsiniz.
-

Bu görüntüde ocağın 2.yarısı ve sonalrına doğru kutup girdabının hafiflediğini görebilirsiniz.
10 hpa seviyesi ne olacak bakalım
-
- Resmi Gönderi
20-25 ocak
-
20-25 ocak
Senin hesabına göre ocagıda kapatalım
-
20-25 ocak
Açıkçası çok karamsar bir tablo çizdiniz,ben böyle olacağını düşünmüyorum,öyle de olacak,o yüzden içim rahat.
-
Açıkçası çok karamsar bir tablo çizdiniz,ben böyle olacağını düşünmüyorum,öyle de olacak,o yüzden içim rahat.
20 25 ocak bence iyimser bi yaklaşım
-
20 25 ocak bence iyimser bi yaklaşım
Size bol yağmurlar o zaman !
-
- Resmi Gönderi
Arkadaşlar eren 20-25 ocağa kadar kar yağmayacak ya da yb etkisinde kalacağız dememiş ki. Veriler Eren'in dediği gibi en az 1 güçlü sistem daha olacağını destekliyor. Eren de ondan bahsediyor anladıgım kadarıyla
-
10-15 Ocak
-
20-25 ocak
Ha bide şunu söylemek istiyorum tahmininizi yaptığınız zaman hangi hocalarımız olursa olsun tahmininizi söyleyin İstanbul için mi geçerli tüm ülke için mi İstanbul'a sistem beklemiyorsanız bu sadece İstanbul için deyi verin size zahmet
-