The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
10 gün var daha çok oynar. Ben yazdan devam şimdilik soğuk kış falan düşünmüyorum. Sen de zırt pırt her mesajında vurgulamazsan sevinirim
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturThe content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
10 gün var daha çok oynar. Ben yazdan devam şimdilik soğuk kış falan düşünmüyorum. Sen de zırt pırt her mesajında vurgulamazsan sevinirim
Bende birbirimize takılmadan yazarsak sevinecegim..
Soğuk veya sıcak,ne varsa onu yaşayalım abiler.
Herkesin bir düşüncesi var ve yazmanızda da sakınca yok. Sadece birbirimizi rencide etmeden yazalım yada e bakam diyelim geçelim. Her şeye razıyız el mahkum..
Konu da zaten üyelerin şahsi tahminleri konusu..Ne yazarsanız okuruz, serbest kürsü diyelim 🙂
Bende birbirimize takılmadan yazarsak sevinecegim..
Soğuk veya sıcak,ne varsa onu yaşayalım abiler.
Herkesin bir düşüncesi var ve yazmanızda da sakınca yok. Sadece birbirimizi rencide etmeden yazalım yada e bakam diyelim geçelim. Her şeye razıyız el mahkum..
Konu da zaten üyelerin şahsi tahminleri konusu..Ne yazarsanız okuruz, serbest kürsü diyelim 🙂
Abim Yusuf kardeşimin ısrarla süren soğuk sevdası bitmek bilmedi.
Abim Yusuf kardeşimin ısrarla süren soğuk sevdası bitmek bilmedi.
Severiz soğuğu ne edek abim..O ve çoğumuz da severiz hatta, lakin yaz Yaz, kış kış, bahar bahar olacak,olur da zaten..Ne gerekli Rabb'im ona göre verir.. Yusuf ve bizlerde hâliyle az olsa da serin hava isteriz, takip ederiz.. Sıkıntı yok, hayırlı günler herkese
Yaz ortasında kombi yakacaksınız demek neyin kafasıdır merak ediyorum
Yaz ortasında kombi yakacaksınız demek neyin kafasıdır merak ediyorum
Senin beyin algıların çok farklı çalışıyor. İç kesimlerin öyle bir serinlikle dolaylı yoldan birleşip gece ayazına yol açması var Hani.
Hani doğu kesimler zaten soğuk iklime sahipken böyle serin havadan etkilenirse sağlam serinlik yapabilir Hani
İlla İstanbul değil illa Kocaeli İzmit değil anlamak isteyen anlar taaamm
Olursa anlarsın, kombi yakıldığında da senin hatrına hadi kombi yanmamış sayalım derim.
Aydıner saçma konuşma kardeşim. Sen ne sanıyorsun-16 girişi var haberimiz mi yok?
Aydıner saçma konuşma kardeşim. Sen ne sanıyorsun-16 girişi var haberimiz mi yok?
Şimdi şöyle açıklayayım canım kardeşim
850 hpadan geniş alanlı +10 girişi ihtimali var. Bu +10 girişi zaten iç kesimlerede yayılabileceği için ve İstanbul gibi deniz etkisinde olmadığı için her ne kadar gündüz kombi yaktırmasa da. Gece sıcaklık çok hızlı düşeceği için bazı yerlerde sabaha karşı tek hanelere düşme ihtimali var. 9 derecede ben kombi yakmam diyorsan sen bilirsin
ister +8 ister +20 girsin sabaha karşı zaten karasal iklim serin oluyor
ister +8 ister +20 girsin sabaha karşı zaten karasal iklim serin oluyor
Tahammül sınırı ne demek öğrenip gelir misin gece 15 dereceye inerse o sistemle 9 dereceye iner ne anlama geldiğini bilmiyorsun galiba
Tahammül sınırı ne demek öğrenip gelir misin gece 15 dereceye inerse o sistemle 9 dereceye iner ne anlama geldiğini bilmiyorsun galiba
Merak etme 1 ay bilecikteydm hava sabahları 10 derece oluyordu
Şimdi şöyle açıklayayım canım kardeşim
850 hpadan geniş alanlı +10 girişi ihtimali var. Bu +10 girişi zaten iç kesimlerede yayılabileceği için ve İstanbul gibi deniz etkisinde olmadığı için her ne kadar gündüz kombi yaktırmasa da. Gece sıcaklık çok hızlı düşeceği için bazı yerlerde sabaha karşı tek hanelere düşme ihtimali var. 9 derecede ben kombi yakmam diyorsan sen bilirsin
Bir kere ülkenin tamamını etkilemesi söz konusu değil. En çok kuzey bölgeler etkilenir. Hatta biraz daha kuzeyde kalırsa hafif serinlik dışında etkisi olmaz. Sanki ne geliyor.
Ay'ın 23'nde gelmesi muhtemel serin atak oldukça cüsseli görünüyor.