Zaten sıcak senaryo denemiş. Bilerek yapıyor huysuz gfs
Üyelerin Şahsi Tahminleri
-
-
Zaten sıcak senaryo denemiş. Bilerek yapıyor huysuz gfs
Vardır bi bildiği :D
-
Ecmwf de serinliğini azaltmış. Ama yağış var ve sıcak hava arkasından gelecek. Riskli olabilir bölgesel olarak. Bununla alakalı bir tivit yapayım ben.
-
Şöyle bir yazı paylaştım. Görselleştirerek. Dileyen bakabilir abiler.
Harici İçerik x.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Soğuk durumu iyice kırıldı modellerde.
-
- Resmi Gönderi
Soğuk durumu iyice kırıldı modellerde.
ilk ecmwf'nin gösterdiği biraz abartıydı zaten. Şu anki hali bile mevsimine göre soğuk sayılır
-
ilk ecmwf'nin gösterdiği biraz abartıydı zaten. Şu anki hali bile mevsimine göre soğuk sayılır
850 hpa sıcaklığına bakmış sadece 😂
-
850 hpa sıcaklığına bakmış sadece 😂
Sen de 2 metreye bak 😀
-
- Resmi Gönderi
-8 ortalama -4 e düşmüş
-
- Resmi Gönderi
Sıcak soğuk ne varsa razıyız ,salın gelsin
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Bu tarz görüntüler yazın görünmüşse yüzde 90 son 2-3 kala bozacaktır. Hiç inanmıyorum bu görüntülere.
-
Bu tarz görüntüler yazın görünmüşse yüzde 90 son 2-3 kala bozacaktır. Hiç inanmıyorum bu görüntülere.
Ve kaynak belirtmeme bile gerek yok, atmosferi yıllardır takip eden birisi bu senaryoyu çok iyi bilir. Modellerin başında bazı trollerin olduğunu ve hayallerimizle oynadığını gerçek anlamda düşünüyorum
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Afet bu
-
Afet bu
İnanmıyorum ki trollerin işi bence.
-