- Resmi Gönderi
Asıl baba sistem için şartlar netleşiyor.Düşükte olsa kafam da kötü bi senaryo var.İlk sistem 2.sistem için zemin niteliğinde…
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturAsıl baba sistem için şartlar netleşiyor.Düşükte olsa kafam da kötü bi senaryo var.İlk sistem 2.sistem için zemin niteliğinde…
Asıl baba sistem için şartlar netleşiyor.Düşükte olsa kafam da kötü bi senaryo var.İlk sistem 2.sistem için zemin niteliğinde…
Hocam sizi tekrar aktif görmek güzel ![]()
Hocam kötü seneryo nedir
Oooo Burak hocam sizi görünce keyfim yerine geldi yılbaşına kadar sistem alabilirmiyiz bir açıklama yaparmısınız
Hocam kötü seneryo nedir
Kötüyü söyleyerek çağırmak istemiyorum.İhtimal artışa geçerse bahsederim.
Bu arada indeks takibini bu sene bıraktım.Tavsiyem sizin de çok dikkate almamanız
Bir takım düşünün %80 ile oynuyor, gol beklentisi 3. Ve üzeri, benim de bu sistemden beklentim aynen bu yönde.Gol olmazsa çok şaşırırım
net tarih için bekleyeceğiz ancak takvim istanbul için ocak başını gösteriyor
Bir takım düşünün %80 ile oynuyor, gol beklentisi 3. Ve üzeri, benim de bu sistemden beklentim aynen bu yönde.Gol olmazsa çok şaşırırım
net tarih için bekleyeceğiz ancak takvim istanbul için ocak başını gösteriyor
Aman abi bu takım Beşiktaş gibi olmasın ![]()
Hoşgeldiniz hocam elinize sağlık cografyaciburak
Hoşgeldiniz hocam cografyaciburak
Hoşgeldiniz hocam cografyaciburak
Hayırlı olsun cografyaciburak ustam..Denk gelsin hepimiz bunları bekleriz
İstanbul Hazırlan![]()
![]()
İstanbul Hazırlan
Hocam ecm sistem mistem yok demiş size degişirmi
Senaryolarda bakmak lazım ECM de