Zonguldak merkez 130 rakım gol oldu
Karadeniz Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
An itibariyle 0 dereceyiz şaka değil saat akşam 7 modellere göre düşüğüz 1-2 derece
-
An itibariyle 0 dereceyiz şaka değil saat akşam 7 modellere göre düşüğüz 1-2 derece
Asıl şov yarın gece 10-20 cm alırız
-
Snow Hound kanka 18inde sabah çıkıcam yola bana özelden yaz konuşalım bi gelicem kesin yanına
-
Semih Ö. Bugünün en kötü tarafı gece yağış gözükmüyor. Gece tam temp 850 de -11 giriş yapacaktı. Yağış olunca soğuk olmuyor soğuk olunca yağış prensibi hala devam ediyor maalesef inşallah gece güçlü dek oluşumu görürüz.
-
Semih Ö. Bugünün en kötü tarafı gece yağış gözükmüyor. Gece tam temp 850 de -11 giriş yapacaktı. Yağış olunca soğuk olmuyor soğuk olunca yağış prensibi hala devam ediyor maalesef inşallah gece güçlü dek oluşumu görürüz.
gfs yağış veriyor yinede geceye müthiş olmasa da
-
An itibariyle konumumda kuvvetli kar yağışı başladı.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Zonguldakli67 Semih Ö. Radar takibi yapıyor musunuz?
-
Zonguldak bu gece ki yağış aşırı derecede beklentinin altında kaldı üzücü.
-
Zonguldak bu sistem tam fiyasko oldu. Geçen sistemden daha iyi olmasını bekliyordum ama geçen sistemden bile kötü. Poyrazdan nefret ediyorum. Sistemi hiç etti
-
165 rakım Atatürk Anadolu Lisesi'nin oraya cıktık aşağıda beklentiler olmayınca. Yerler tamamen beyaz durumda ufak yukseklere çıkıldığında
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Atmosferin kızıllıgı ve manzara da süper tam karcı havası
-
Anlık benim konum
- Resmi Gönderi
Zonguldakta güzel yağış var. Devamı da gelecek. Bantlar uzun ve sık. 146 rakım 5-6cm oldu bile
-