Snow Hound tarafından yazılan gönderiler

TS ikincilige oturursa normaldir

Yüksek ihtimal yarın kazanırız diye umuyorum bizde şampiyon olabilirdik hatta ikinciliği garantileyebilirdik ama elimizle verdik şampiyonluğu bence iki maçta kaybedilen 4 puan ile okyanusu geçtik derede boğulduk. Bu kadronun şampiyon olmasını çok isterdim. Sonuna kadar hak ettiler. Rakiplerin kaç kat aşağısındaki kadroyla hala şampiyonluk ihtimali olması bile takdire şayan

Galatasaray Şampiyon diyebiliriz artık. Trabzon önündeki 2 maçı kazanamazsa haftaya matematiksel olarakta ilan edebilir. Galatasaray Fenerbahçe'yi resmen ezdi sahada. Yalnız Osimhen'in Mert Müldür'e yaptığı neydi öyle ya böylelerini ülkemizde göklere çıkarıyoruz sonra sahada milli futbolcumuza saldıracak cesareti kendinde buluyor.

Ben Beşiktaş'ın bütün maçlarını kazanacağı konusunda şüpheliyim.

Ne de olsa Beşiktaş’ın yeri garanti Fenerbahçe yarışa girsin lig biraz daha izlensin diye verilen rezil bir penaltı.

Beşiktaş’ın %1’lik ihtimalini zaten Galatasaray derbisinde temizlemişlerdi dün akşam ise puan tablosu tam istedikleri ayara gelmiş oldu.

Bu sezonun devamı için Trabzonspor’a başarılar dilerim umarım şampiyon olursunuz 🦅

Beşiktaş'ın yeri garanti mi? Daha Göztepe ve Başakşehir'in maçları eksik arkadan geliyorlar valla Beşiktaş'ın 2 derbi mağlubiyeti 4. lüğü bile sıkıntıya soktu bence.

Bu sıdıki cherif gerçekten iyi bir futbolcu kumaşı sağlam Fenerbahçe üstüne gider sabrederse iyi bir golcü olur bence hem hızlı hem fizikli gol de zaten onun sayesinde geldi.

Not: şimdi şu an hocaya güle güle denilmesi,klas bir hocayı sabaha anlaşarak görev verilmesi ve hem rakiplerin hemde FB havasının değişimi sağlanması lazım.

Ne olur? Belki çok şey olmaz amaaa FB takım olarak bir şeyler kazanır..

Fenerbahçe'de en büyük sorun yapılanma 1 sene şampiyon olamayınca takımda ne hoca kalıyor ne de aynı futbolcular kalıyor. Yani en azından çoğuyla yollar ayrılıyor Fenerbahçe'nin en az 3 yıl aynı hocayla ve oyuncularla devam edip hedefe gitmesi gerekir. Bence tekrar ve acilen İsmail Kartal göreve gelmeli. En az 3 yıllık sözleşme imzalanmalı. 99 puan toplayıp gönderilmesi hataydı.

Galatasaray'ın 26. şampiyonluğu hayırlı olsun. Allah Fenerbahçelilere sabır versin ben bile acıdım. Lig sonuncusu takım paslaşırken oley çekti bugün Fenerbahçe'ye....

Herkese günaydın burda baz aldığım senaryo gem 9. senaryo burdaki olay azorun yukarı doğru kuzeye kol atması diğer modellerdeki sorun ise azoru kiminin şişirmesi yayması kiminin ise pasif kalması ana modeller bu kısmı çözmeli

Benim pek inancım yok umarım değişir modeller ama görünen o ki Kafkas yolcusu.