ECMWF güncellemesi her zaman ki gibi önemli hale geldi
Karadeniz Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
- 

- 

ECMWF güncellemesi her zaman ki gibi önemli hale geldi
Hergun önemli geçen seneki 2 haftalik virüs işine döndü bu saatten sonra bariz fark olmaz ecm de aynı bu şekil gelir
 - 

San ki bize geliyor yine 30 unda filan
 - 

Hergun önemli geçen seneki 2 haftalik virüs işine döndü bu saatten sonra bariz fark olmaz ecm de aynı bu şekil gelir
Furkan MGM Samsun ilcelerine yoğun kar ikonu koymuş Merkez ne durumda
 - 

Bakmadim ki namazdaydim birazdan bakicam
 - 

Kky vermis normal sicaklik tutmuyordu fakat ögleden sonra yıkılir buralarda önemli degil vermesin o pazartesi ögleden sonra beyaz hasret son bulacak insallah ❄
 - 

Kky vermis normal sicaklik tutmuyordu fakat ögleden sonra yıkılir buralarda önemli degil vermesin o pazartesi ögleden sonra beyaz hasret son bulacak insallah ❄
Aynen öyle aksiyon basliyor
 - 

cm hesabı için erken arkadaşlar15 16sı çözülemedi hala tam olarak ecmwf ısrarcı gfs değişik şeyler deniyor akşamki ecmwf aynı sinoptiği verirse akşam cm hesaplarına girilebilir.
 - 

bu sistemi gfsden takip etmek hata olur samsun diyagramında bu gece -10luk senaryo var mesela ecmwf daha tutarlıdır akşamı bekleyelim biraz daha sabır
 - 

bu sistemi gfsden takip etmek hata olur samsun diyagramında bu gece -10luk senaryo var mesela ecmwf daha tutarlıdır akşamı bekleyelim biraz daha sabır
katılıyorum abi
 - 

Doğu Karadeniz gümbür gümbür geliyor ?
 - 

Bolu merkez anlık çok güzel kar yağışı var.
 - 

Doğu Karadeniz gümbür gümbür geliyor ?
Temkinli olalım, inşallah istediğiniz kar yağışlarını alacaksınız. Fevzi Burak hocamızı takip edin.
 - 

hafif doğulasa gfsde çok iyi
 - 

gfs hala oynak güncellemeler verirken ecmwf daha sabit güncellemeler veriyor akşam bakacağız
 -