Sohbetimiz Bol Olsun! - Mart 2021

• bu arada bir şey söyleyeceğim son 2-3 haftadan beri kabuslar,arada pis kokular alıyorum bir arada yatağımda simsiyah bir şeyin yattığını kendi gözlerimle gördüm hocaya gittim cin musallat olmuş olabilir sana dedi dua okudu. Sizde bana bir dua eder misiniz resmen yıprandım artık

• Aslinda buraya belirtmeyi pek istemiyordum ama daha fazla duaya ihtiyacim oldugu icin soylemek zorunda kaldigimi dusunuyorum

• gercekten Allah kimsenin başına vermesin belki bazılarınız bana inanır inanmaz ama gerçekten kafayı yemek üzereyim ne olur yalvarıyorum en azından biriniz bana dua etsin yalvarırım

• bu arada bir şey söyleyeceğim son 2-3 haftadan beri kabuslar,arada pis kokular alıyorum bir arada yatağımda simsiyah bir şeyin yattığını kendi gözlerimle gördüm hocaya gittim cin musallat olmuş olabilir sana dedi

Kardeşim seni korkutmak istemiyorum ama bi doktor abin olarak anlattıkların bana şizofreni gibi geldi kesinlikle bir uzman hekime (psikiyatr) uğra

• Pis kokular dedin bana öyle geliyor tabi uzmanlık alanım değil ama tıp 1 ve 2de gördük

Psikiyatriden de bipolar bozukluktan 2-3 aydır tedavi görüyorum hatta kullandıgım ilaçların ismini de söyliyim

Tegratol

Ativan expited

Serex (uyku için)

Lodux

• Psikiyatriden de bipolar bozukluktan 2-3 aydır tedavi görüyorum hatta kullandıgım ilaçların ismini de söyliyim

Tegratol

Ativan expited

Serex (uyku için)

Lodux

Allah şafi sıfatıyla şifa versin İnşallah

• Tabiki de psikotik ilaçların en büyük yan etkisidir

Bir tanesinde bana yan etki olmuştu 2 gün boyunca kustum ativan Expited. yapmıştı sanırsam

• gercekten Allah kimsenin başına vermesin belki bazılarınız bana inanır inanmaz ama gerçekten kafayı yemek üzereyim ne olur yalvarıyorum en azından biriniz bana dua etsin yalvarırım

Kardeşim benim Allah yardımcın olsun geçmiş olsun. Allah'a dayan ve güven ondan ümit kesilmez

• Migreni olan arkadaşlar eğer doğal yollarla tedavi istiyorsanız yan etkisiz Bir bardak suya ,bir :çay: kaşığı tuz karıştırın. Sonra limon sıkın. Yarım limon. Dikin kafaya 10 dk sonra geçmezse yapacak bir şey yok bende bu hastalıktan muzdariptim serumdan sonra veya kas gevsetici insan çok yorgun düşüyor bu içecek birebirdir.