• Harici İçerik x.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

لا إله إلا الله محمد رسول الله Lâ İlâhe İllallah, Muhammedün Rasûlullah

Bilgisayar Mühendisi Öğrencisi

Efsane Kar Sistemi Beklerken ...

• Formula 4 bizim için hızlı başladı temsilcimiz genel sıralamada ve çaylaklar sıralamsında günü 1. Tamamladı pist katılım limitleri nedeniyle 3 gruba ayrılmıştı katılımcılar bundan dolayı temsilcimiz 3. Yarışa katılım sağlamayacak. 4. Yarış ise final yarışı olacak

1. Yarışı 2. Tamamlayan temsilcimiz 1. nin ceza alması sonrası 1. Sıraya yerleşti(feeder_series)

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

• Final yarışında kazanan belli kendisine en yakın çaylak sürücü 13. Sırada

Harici İçerik x.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

• Resmi Gönderi

MotoGP’de ekstrem bir gün yaşandı. Canli izledim 2 kırmızı bayrak çıktı. 2 ciddi sakatlık var sanırım. (Johann Zarco , Alex Marquez)

Zarconun kaza anının tekrarında gözlerimi kapattım .

Toprak Razgatlioglu 16. olup 2 hafta üst üste puan aldı.

• Resmi Gönderi

MotoGP’de ekstrem bir gün yaşandı. Canli izledim 2 kırmızı bayrak çıktı. 2 ciddi sakatlık var sanırım. (Johann Zarco , Alex Marquez)

Zarconun kaza anının tekrarında gözlerimi kapattım .

Toprak Razgatlioglu 16. olup 2 hafta üst üste puan aldı.

Bende ikinci kazada 3 kişi birden gidince mola edildi kapattım bende bakmadım.

İlk kaza da ölümlü kaza olmaması güzel, öyle bir parçalandı ki motor fena,hatta parçalardan yola savrulan bir parça da diğer bir başka pilotu al aşağı etti.

Pistte dedikleri gibi bir sıkıntı var, dün Toprak sıralama turlarında kaza yaptı ve yarışı bırakmıştı.

Kazaya bakınca daha motoru virajda yatırmadan altından uçtu gitti motor..Bu Yamaha da sıkıntılı,ama o pistte sıkıntılı

• Resmi Gönderi

Bugün F1’de sonunda Ferrari 1.oldu. Lewis Hamilton en yaşlı 7.lider mi olmus ne olmus bilmem. Ama yarıs çok güzeldi. Antonelli yine bir yerlerden bir şeyler çıkarır diye düşünürken yarış dışı kaldı. Guzel de oldu. Hamilton da uzun bir aradan sonra ait olduğu yeri hatırladı. Ferrariyle ilk galibiyetini aldı. Darisi sampiyonluklara. Leclerc de bariyerlerden çıkabilirse allahin izniyle o da buralara gelecek insallah 🤓
    Söyle güzel de bir foto kaldı bugünkü prixden

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.