Kütahya gerçekten iç Ege’de zirveyi kimseye kaptırmaz imkanım olsa kar açısından yerleşeceğim üç şehirden biri
Kesinlikle öyle kütahyayla yarışılmaz bakalım ay ortasında yerleri örtse yeter bana fazlası mutlu eder
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturKütahya gerçekten iç Ege’de zirveyi kimseye kaptırmaz imkanım olsa kar açısından yerleşeceğim üç şehirden biri
Kesinlikle öyle kütahyayla yarışılmaz bakalım ay ortasında yerleri örtse yeter bana fazlası mutlu eder
Fazlaca kar görürsün abim..İki iki dört
Fazlaca kar görürsün abim..İki iki dört
Abi orası öyle de son saniye es esi es geçerse diye korkuyorum
Eskişehirde saatlerce hafif kar gözüküyor gfsde şimdi size bi sorum var abiler cuma günü kurulum bitiyor sizce haftasonu konyaya gitsem eskişehirde çok şey kaçırır mıyım ona göre plan yapıcam :'D
Eskişehirde saatlerce hafif kar gözüküyor gfsde şimdi size bi sorum var abiler cuma günü kurulum bitiyor sizce haftasonu konyaya gitsem eskişehirde çok şey kaçırır mıyım ona göre plan yapıcam :'D
Muhammed Ali ve diğer arkadaşlar bakarlar ..
Asıl kar yağışı hafta içi gözüküyor. Hafta sonu pek bir şey kaçırmassınız diyeyim. Kesin değil ama şu anda gözüken manzara bu.
Asıl kar yağışı hafta içi gözüküyor. Hafta sonu pek bir şey kaçırmassınız diyeyim. Kesin değil ama şu anda gözüken manzara bu.
Hocam sistemde günden güne bi kırpılma oluyor sence nasıl olacak genel bi fikrin var mı ?
Marmara’nın Batısı ve Kıyı Ege’de Kuvvetli Yağışlara Dikkat!
Bu gece saatlerinde Trakya’da başlayacak sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışların, Pazar (12.12.2021) sabah ilk saatlerden itibaren Trakya ile Çanakkale çevrelerinde, zamanla Marmara’nın batısı (Edirne, Kırklareli, Tekirdağ, Çanakkale, Balıkesir, Bursa, Yalova ve İstanbul), Kıyı Ege (İzmir, Aydın ve Muğla çevreleri) ile Manisa çevrelerinde yerel olarak kuvvetli (21-50 kg/m2); Balıkesir’in batı kıyı ilçeleri, İzmir’in kuzey ilçeleri ile Çanakkale’nin güney ve doğu ilçelerinde çok kuvvetli ve yer yer şiddetli (51-100 kg/m2) olması bekleniyor. Kuvvetli yağışların neden olabileceği sel, su baskını, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.
Başlama-Bitiş Zamanı | 12.12.2021 04:00-13.12.2021 04:00 |
---|
Hocam sistemde günden güne bi kırpılma oluyor sence nasıl olacak genel bi fikrin var mı ?
Aynen biraz can sıkacak gibi. İlerleyen günlerde daha net konuşuruz.
Benim şu an gördüğüm kadarıyla yağış sıkıntısı var gfsde fakat domaniç tarafı etkili kar yağışı alabilecekmiş gibi gözüküyor
Benim şu an gördüğüm kadarıyla yağış sıkıntısı var gfsde fakat domaniç tarafı etkili kar yağışı alabilecekmiş gibi gözüküyor
Pazartesi salı netleşir ilk sistem yani 15-16 sistemi
Pazartesi salı netleşir ilk sistem yani 15-16 sistemi
İlk sistemin heyecanı ayrı oluyor
İZMİR HAVA TAHMİN
Akşam(gece geç saatlere) kadar etkisini azaltarak devam hareket iyice yavaşlıyor artık,ab alanı olduğu yerde dönerken basınç artacak tabi hava akımları değiştiği için cephenin türüde değişiyor gece geç saatlerden itibaren ( yarın) kararsızlık değerleri daha iyi ,tekil oraj yapan hücrelerin oluşması muhtemel bu hücrelerin vurduğu yerlerde kısa süreli kuvvetli yağışlar gerçekleşecek tam nereleri vuracağını kestirmek güç radar takibi yapmakda fayda var.
izmirde baya şimşek çakıyor saat kaça kadar devam eder bu bir tahmin varmı
izmirde baya şimşek çakıyor saat kaça kadar devam eder bu bir tahmin varmı
Birkaç saat içinde son bulur.