- Resmi Gönderi
İyi günler foruma yeni katıldım.Denizli Babadağ'da hava tahminlerini nasıl yorumlarsınız?
Hoşgeldiniz,geç gördüm.mesajınızı
CAN ?
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturİyi günler foruma yeni katıldım.Denizli Babadağ'da hava tahminlerini nasıl yorumlarsınız?
Hoşgeldiniz,geç gördüm.mesajınızı
CAN ?
Canfth Hocam Babadağ'da artık kar yağışı beklenmiyor. Buzlanma olacaktır.
Wxcharts bu soğuk hava dalgası bittikten sonra 1 şubat da sert soğuklar göstermiş tutarlılık oranı var mı bi incelermisiniz
Wxcharts bu soğuk hava dalgası bittikten sonra 1 şubat da sert soğuklar göstermiş tutarlılık oranı var mı bi incelermisiniz
Wxcharts da takip ettiğimiz modellerin bir ürünü hocam. GFS aysonuna sistem gösterdiği için o da göstermiş. Değişecektir fakat biz de o tarihlerde sistem bekliyoruz.
Wxcharts da takip ettiğimiz modellerin bir ürünü hocam. GFS aysonuna sistem gösterdiği için o da göstermiş. Değişecektir fakat biz de o tarihlerde sistem bekliyoruz.
can abi akustik noldu Sinan iyi geceler
Perşembe gününe kadar dondurucu soğuklar ve buzlanmaya dikkat!
Önümüzdeki 4-5 günlük süreçte özellikle İç Ege'de dondurucu soğuklar olacak. Sıcaklıklar yer yer -20 ye dayanabilir.
Kıyı Ege'de bile gece sıcaklıkları 0'ın altında 3-4 dereceye kadar düşecek. DİKKAT!
can abi akustik noldu Sinan iyi geceler
Reis seni pistten alalım bugünkü istikakın doldu
İzmir'e kar yagiyor hafif hafif uyan Salih ??
@Salihreis2003
Kütle geliyor
Aydın 300 rakıma kadar kar yağışları gerçekleşti 300 rakım da çatılar ve yol kenarları beyazladı devamı gelirmi
Aydın 300 rakıma kadar kar yağışları gerçekleşti 300 rakım da çatılar ve yol kenarları beyazladı devamı gelirmi
yağış beklenmiyor hocam.
Sitede Fotoğraf ve Video yüklemelerinizi gerçekleştirebilmeniz için ayrı bir galeri açtık. Bu kısımdan hem videoları hem fotoğrafları forum içerisine yükleyebilirsiniz.