- Resmi Gönderi
Elazığ M4.8 ve M4.3 olmak üzere iki artçıyla sallandı.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturElazığ M4.8 ve M4.3 olmak üzere iki artçıyla sallandı.
Hasarlı binaları bunlar tartarlar..
Dikkatli olmakta her zaman fayda vardır..
Depremin merkezinde yeni binaların olması epey can kurtarmış bunuda not edelim..
Uzmanların yorumu boyle,denetlenen hasarlı binaların hepsinde de malzeme sıkıntısı varmış maalesef..
Kolay ve hızlı para kazanma hastalığımız var
Sizce İstanbul'da Şili deki 9.5 deprem olsa nolur
Sen Şakamı yapıyorsun elegansı görürüz
Marmara denizi sakin kaldı rahatladım
Marmara denizi sakin kaldı rahatladım
Tüm enerji elazıg da patladı. Bir sonraki güçlü enerji İzmit civarı olabilir. Sakinlik ten korkmak lazım. Aslında
Gölcük depreminden sonra şuan bir şey olmaz ama ben daha gencim ileride Allah korusun ihtimal var.
Deprem
Büyüklük : 4.2 (Mw)
Yer : Akhisar (Manisa)
Tarih-Saat : 04.02.2020, 19:47:09 TSİ
Enlem : 38.9906 N
Boylam : 27.8701 E
Derinlik : 7.00 km
Manisa civarında 5'e yakın bir deprem meydana geldi.
Vanda 4.7 büyüklüğünde deprem olmuş geçmiş olsun
Vanda 4.7 büyüklüğünde deprem olmuş geçmiş olsun
Geçmiş olsun
Rabbim beterinden korusun. 2011 senesinde Van depreminde ttk kurtarma ekibi olarak oradaydık. Psikolojik olarak çok kötüydük. Devasa beton yığınlarının altında insanlar bağırıyorlardı. Teknoloji de bir yere kadar. Çok çaresizlikler yaşadık. Domuz damı yaparak blokların altına yerleştirdik. Ve enkazın içine girdik. En ufak bir artçı sarsıntıda bizde zor durumda kalabilirdik. Ama inanırmısınız. O anda insanın aklına ölüm gelmiyor. Biran önce yaralıyı kurtarmayı düşünüyorsunuz. Ben o olaydan sonra günlerce kabuslarla yaşadım uykularımda. O depremde ekip olarak 7 kişi sağ 56 kişi ölü çıkarmıştık. Rabbim bizi bu doğal afetlerden muhafaza eylesin