- Resmi Gönderi
Girit civarında çok deprem olmaya başladı. Uzun zamandır patlamayan ciddi bir fay var. Uzmanlar uyarıyor ama Allah korusun diyelim
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturGirit civarında çok deprem olmaya başladı. Uzun zamandır patlamayan ciddi bir fay var. Uzmanlar uyarıyor ama Allah korusun diyelim
Malatya'da 4.3 büyüklüğünde deprem oldu.
⚠️Güney Afrika açıklarında 6.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi ⚠️
Japonya’da 7.1 ve 6.9 luk iki deprem meydana geldi .
Dokuz Eylül Üniversitesi Deprem Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Ökmen Sümer, önceki gün Malatya'da meydana gelen 5,9 büyüklüğündeki depreme ilişkin, Doğu Anadolu Fay Zonu'nun yaklaşık 380 kilometrelik bölümündeki segmentlerin 2020-2024 arasında kırılarak döngüsünü tamamlamış olduğunu belirterek, "Aynı segmentlerde tekrar deprem olması için daha 400-500 seneye ihtiyaç var" ifadesini kullandı.
Afad 4.9 kandilli ise 5.2 açıkladı.Evde Sandalyede oturuyordum 40 saniye kadar epey hissettim sarsıntıyı.
Geçmiş olsun
Afad 4.9 kandilli ise 5.2 açıkladı.Evde Sandalyede oturuyordum 40 saniye kadar epey hissettim sarsıntıyı.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Geçmiş olsun abim
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Geçmiş olsun.
Oguzhan hocam geçmiş olsun
Kaliforniyada 7.0 büyüklüğünde deprem
Kaliforniyada 7.0 büyüklüğünde deprem
Bir müddet yer kabuğu sakinler .