- Resmi Gönderi
4.9 artçıyı hissettik gene
Fazlaca artçı oluyor, inşaallah 6.2 ana depremdir de böyle böyle enerjiyi ata ata gider
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluştur4.9 artçıyı hissettik gene
Fazlaca artçı oluyor, inşaallah 6.2 ana depremdir de böyle böyle enerjiyi ata ata gider
ben 2gundur yoldaydim yazamadim. naci gorur un yazisini okdum. kirilma KAF in uzerinde degil sanirim kumburgaz silivri tarafinda çöküntü 20km lik bir fay vardi orada gerceklesmis. ilk istanbul 6.2 duydugumda sevinmistim fayin bir kismi nasil olduysa parcali kirildi diye. lakin bunu yazmak istemememe ragmen yazmak durumundayim. bu iyi olmadi. ana depremin beklendigi fay astres yukledi biraz daha...
Depremlerde yer değiştirmenin en iyi anı diyebiliriz inanılmaz 10.saniyeden sonra sağ tarafta dikkat edin
Depremlerde yer değiştirmenin en iyi anı diyebiliriz inanılmaz 10.saniyeden sonra sağ tarafta dikkat edin
Harici İçerik x.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Çok güzel yakalanmış bir görüntü ama çokta ürkütücü maalesef..
Allah afetinden korusun
Girit civarı 6 üzerinde deprem bildirimi geldi
Girit civarı 6 üzerinde deprem bildirimi geldi
Antalya Muğla Mersin hissetmiş. Geçmiş olsun. Tehlikeli bir bölge. Dikkatli olunmalı
Sanırım cok hissedilen bir deprem oldu Ankara kayseri den hisseden arkadaşlarım var
Konya 5.2
Konya 5.2
Gelmiş geçmiş olsun halkımıza
Izmitte ufak sismik hareket var
site linki : http://www.koeri.boun.edu.tr/sismo/2/son-de…arita-uzerinde/
Şu ana kadar en büyüğü 3.1mw'yi bulan sismik aktiviteler
Bolu dan bildirim geldi
Edit. 3.8 bolu