peki aktifmi şu görüntüde?
+1 pozitif çıkıp geri nötürlüyor en az +3 lerde olmalı
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturpeki aktifmi şu görüntüde?
+1 pozitif çıkıp geri nötürlüyor en az +3 lerde olmalı
Benim Aklıma bir soru geliyor Azor aktif olmadan Sistem alır mıyız .
Alırız kutup yükseği Lazım reis
Alırız kutup yükseği Lazım reis
İskandinav Ve Kutup Yükseğinin Sistem İndirdiği Oluyor
Model sonlarında ki görüntü ile diğer indekslerin hiç bir alakası yok bence, bu görüntünün değişip modellerin sistemi vermesi gerekiyor, sabah güncelleme ile şuan ki güncelleme arası dünya fark, akşam başka bir çıktı verir sonra yine değiştirir, ancak ana fikre bakıldığında ve diğer indeksler ele alındığında şartların bizim lehimize olduğu aşikar, kendi adıma genelde modellere kendi şahsi fikrimi bir yerlere not aldıktan sonra bakarım ki kendimi test ederim, şu görüntülerin hiç bir alakı yok, sonuçta sistem gelsin ne olursa olsun
İskandinav Ve Kutup Yükseğinin Sistem İndirdiği Oluyor
Aynen ama birbirini iyi takip eden kutup İskandinav yükseği şart
Aynen ama birbirini iyi takip eden kutup İskandinav yükseği şart
Hocam Benim Bildiğim Kadarıyla Fazla + NAO Çok Şişkin Asor Fazla - NAO’da Güçsüz Asor Ankamına Geliyor. Nötr Ve Nötre Yakın NAO İşimize Yarar Diye Biliyorum. Mesala -1 İle Nötr Arasında Veya +1 İle Nötr Arasında NAO İşimizi Görmez Mi
Bence gfs model durumlarına göre gayet yerinde çıktı vermiş. İlk başlar daki çılğın İzlanda ataklarından yola çıkan ab ler Avrupa ve akdenizde derin yaralar bırakıyor uzun süre bu bölgelerde kalıcı etki yapıyor. Model de sistem inişi esnasında bunu engelini verdi. Normal böyle şeyler ama çok değişir. Merak etmeyin.
Hocam Benim Bildiğim Kadarıyla Fazla + NAO Çok Şişkin Asor Fazla - NAO’da Güçsüz Asor Ankamına Geliyor. Nötr Ve Nötre Yakın NAO İşimize Yarar Diye Biliyorum. Mesala -1 İle Nötr Arasında Veya +1 İle Nötr Arasında NAO İşimizi Görmez Mi
Anlık geçişte alıyoruz bir anda nötr den pozitife meyil etmesi ile de bu sistem buna uygun değil gerek yok kutup yükseği İskandinav yükseği olsun yeter
cografyaciburak hocamızın da dediği gibi girişi olmayan daha bir çok veri var ilerleyen günlerde neler olur neler biter göreceğiz.
Sibirya T.Y.B(GUGUL) Angora Sinan sabah öğle güncellemeleri için teşekkürler, elinize emeğinize sağlık abiler.
Takip ve yorumda bulunan herkese teşekkürler arkadaşlar.
Sibirya T.Y.B(GUGUL) Emeğin çok paylaşımlarda bu sezon , kazandığın puanlar ile Emektar üye oldun tebrik ederim
+3 faz nao bize gelmez
+3 faz nao bize gelmez
Biliyorum Hocam Çok Şişkin Asor İşimize Gelmez