- Resmi Gönderi
Vallahi foruma girince havam kaçıyo, sürekli bir negatiflik var. Şubatın sonuna geldik de benim mi haberim yok anlamadım gitti
Hey bizde öyle şeyler olmaz
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturVallahi foruma girince havam kaçıyo, sürekli bir negatiflik var. Şubatın sonuna geldik de benim mi haberim yok anlamadım gitti
Hey bizde öyle şeyler olmaz
Çünkü havalar ve modeller istediğimiz gibi ilerlemiyor
Biraz içimizde yaşamak lazım bunları, buraya yazınca bir şey değişmeyecek bekleyip göreceğiz. Ben umutluyum size de tavsiye ederim
Özlenen
Biraz içimizde yaşamak lazım bunları, buraya yazınca bir şey değişmeyecek bekleyip göreceğiz. Ben umutluyum size de tavsiye ederim
Kardeşim benim bend3 çok istiyorum ama modeller canimizi çok sıkıyor ondan
Gülücük yada gülme emojisi tekrardan aramızda.
Lütfen alay için o emojiyi kullanmayalım..
Arkadaşlar bazen ciddi bir konuyu ele alıyor ama kişisel bir kanaat olarak bize,bana,sana,size hitap etmiyorsa kendimizce basıyoruz gülme emojisine
Buda iyi olmuyor..Mesaj sahibine karşı çok kırıcı ve hoş olmayan bir seçenek oluyor
Lütfen emojiyi yerinde kullanalım..Yoksa yine çeker gider aramızdan o emoji
Gülücük yada gülme emojisi tekrardan aramızda.
Lütfen alay için o emojiyi kullanmayalım..
Arkadaşlar bazen ciddi bir konuyu ele alıyor ama kişisel bir kanaat olarak bize,bana,sana,size hitap etmiyorsa kendimizce basıyoruz gülme emojisine
Buda iyi olmuyor..Mesaj sahibine karşı çok kırıcı ve hoş olmayan bir seçenek oluyor
Lütfen emojiyi yerinde kullanalım..Yoksa yine çeker gider aramızdan o emoji
Sen şakadan anlarsın dayı siftah yapayım diye attım
Sen şakadan anlarsın dayı siftah yapayım diye attım
E BAKAM
Haydi buyrun arkadaşlar
Az kaldı başlıyoruz inşaallah, hayırlısı olsun
Hayırlı günler .
İlginç bi şekilde sınavlarım bittiğinde sistem olmuyor takip etmeye değer. Ne zaman ciddi bi sistem belirsin sınav haftam yaklaşıyo iyi günler
Hayırlı günler
.
Hayırlı günler olsun
İlginç bi şekilde sınavlarım bittiğinde sistem olmuyor takip etmeye değer. Ne zaman ciddi bi sistem belirsin sınav haftam yaklaşıyo iyi günler
İyi günler ve başarılar sana ve tüm arkadaşlara
Kuzey avrupanın soğuk kışlarında evlerin ısıtılması zordu, yaşadığın hücreyi küçültmek ısınmayı bu soğuk iklimde kolaylaştırıyordu. Evlerin içinde sandık yatak odaları ortaya çıktı. Avrupa genelinde farklı şekillerde ortaya çıktı: İngiltere, İskoçya, Avusturya, Hollanda ve İskandinavya'dan örnekler var. Bazı yerlerde 20. yüzyıla kadar kullanılmış, soğuk avrupa kışları ve sıcaklığın sadece odun ateşinden geldiği evler düşünülünce mantıklı geliyor. Elektrikten önce insanlar evlerini bu kadar ısıtmıyorlardı, bu yüzden dışarısı soğuk, içerisi de soğuk demekti. Bu sandık odalarla bu soğuk iklimde soğuktan korundular.
Buyrun yavaş yavaş toplanalım
Kalanlara hayırlı geceler
Kalanlara hayırlı geceler
Hayırlı geceler olsun