- Resmi Gönderi
Bana web tasarımı ve kodlama gelmiş
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBana web tasarımı ve kodlama gelmiş
Hangi şehir? Hayırlı olsun.
Senin de gözün aydın.. Hayırlı olsun Eren
Hangi şehir? Hayırlı olsun.
Açıköğretim İstanbul
Yangın takıp haritası...
3 gün önce sağ kol bileğime cam girmesi sebebiyle bileğimin arkasına zımba ile dikiş atıldı. Allah'tan uyuşturdularda orayı iğneyle acıyı hissetmedim. Fakat elimdeki bez alçı oldukça rahatsız ediyor ve hafif bir ağrı mevcut. Gece Sağa sola dönüyorum sabaha karşı anca uyuyorum.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
3 gün önce sağ kol bileğime cam girmesi sebebiyle bileğimin arkasına zımba ile dikiş atıldı. Allah'tan uyuşturdularda orayı iğneyle acıyı hissetmedim. Fakat elimdeki bez alçı oldukça rahatsız ediyor ve hafif bir ağrı mevcut. Gece Sağa sola dönüyorum sabaha karşı anca uyuyorum.
Geçmiş olsun Yusuf.. Kaşınır da , terler de ..Biraz idare et.. Kaşınmasi iyidir, iyileşmeye delalettir.
Geçmiş olsun Yusuf.. Kaşınır da , terler de ..Biraz idare et.. Kaşınmasi iyidir, iyileşmeye delalettir.
Kaşıntı yok, kolu uygun olmayan bir yere hareket ettirdiğim anda saniyelik bir zonklama oluyor.
Hayırlı geceler herkese.
3D Graffiti
Hayırlı günler forum
Hayırlı günler forum
Hayırlı günler, hoşgeldin
Hayırlı günler .
Hayırlı günler
.
Hayırlı akşamlar sana ve herkese
Hayırlı günler forum
Hayırlı günler
.
Hayırlı akşamlar sana ve herkese
İyi akşamlar HS ailesi
Yerleştirme sonuçları açıklandı hayırlı olsun bana ve diğer arkadaşlara Zonguldaktan devam eğitime :))
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
50 k siralama ile acikta kaldim. Bekle beni yks24 🫠