Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı akşamlar herkese
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
Depremin 11.günü tasindigimiz yazlıktan dün itibariyle taşındık. İnsanın kendi evi , kendi köyü, kendi toprakları gibisi yok gerçekten. Her ne kadar çevrede hiç ev dahi olmasa ,tanıdığımız insanlar,tanıdığımız yerler , ait olduğun yer olarak hissetmek çok ayrı.
-
Depremin 11.günü tasindigimiz yazlıktan dün itibariyle taşındık. İnsanın kendi evi , kendi köyü, kendi toprakları gibisi yok gerçekten. Her ne kadar çevrede hiç ev dahi olmasa ,tanıdığımız insanlar,tanıdığımız yerler , ait olduğun yer olarak hissetmek çok ayrı.
Ben bunu whisper abime çok anlattım, 6 günlüğüne Mersin'e gittim 12 saat sonra moralim bozuldu, hiç keyif almıyordum.
-
- Resmi Gönderi
Gözün aydın olsun abim.. Masaallah diyelim..Allah bir daha o acıları yaşatmasın
Ben bunu whisper abime çok anlattım, 6 günlüğüne Mersin'e gittim 12 saat sonra moralim bozuldu, hiç keyif almıyordum.
Bizde anladık sıkıntılarını Yusuf :olumlu: kolay değil bir başka yerde yaşamak.
Hayırlı geceler herkese
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı sabahlar olsun herkese.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
Hayırlı günler.
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı günler.
Hayırlı günler olsune, hoşgeldin abim
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı günler
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı günler
Hayırlı günler başkan
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı günler olsune, hoşgeldin abim
Hoşbulduk abim sağolasın.
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı günler
Hayırlı günler Reis, günün daim olsun.
-
Şu yaz bir hayırlısıyla biteydi de bir şuurumuz yerine gelseydi arkadaşım ya
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı sabahlar, hayırlı günler. Bu arada YSK sonuçları açıklandı bilginize arkadaşlar.
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı sabahlar, hayırlı günler. Bu arada YSK sonuçları açıklandı bilginize arkadaşlar.
Hayırlı Sabahlar,iyi günler ..
-