- Resmi Gönderi
Sahutt Hatay’a güzel kar yağan zamanlardan izlediğin bir video var mı ?
Elimde öyle bir video yok maalesef. Önceki telefonumdaki galerinin yarısı yedeklenmemiş. Ama Mart ayında yağan karı bir daha unutur muyum ? Zor
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturSahutt Hatay’a güzel kar yağan zamanlardan izlediğin bir video var mı ?
Elimde öyle bir video yok maalesef. Önceki telefonumdaki galerinin yarısı yedeklenmemiş. Ama Mart ayında yağan karı bir daha unutur muyum ? Zor
Youtubedan sürekli dönüp dönüp izlediğin bir video varsa atabilir misin merak ettim 😅
Youtubedan sürekli dönüp dönüp izlediğin bir video varsa atabilir misin merak ettim 😅
Ntv hava durumunun cok eski videolarını izlemeye bayılırım. 3 ayda bir fiks yaparım🫡
Bir tane daha vardı bulamadım onu
Bir tane daha vardı bulamadım onu
İstanbul’a bak be 0 derecenin üstüne çıkmıyo sıcaklık 🥶
Eline sağlık Sahutt teşekkür ederim 🫡
Selamun aleyküm hayırlı günler
Selamun aleyküm hayırlı günler
Aleyküm selam abi sana da hayırlı günler ❤️
selamlar , fena şekilde hasta olmuşum. başımı yastıktan kaldıramıyorum öyle bi yorgunluk bitkinlik var ki üzerimde.. tek belirti de yorgunluk kas ağrısı eklem ağrısı, grip falan yok 🤯
selamlar , fena şekilde hasta olmuşum. başımı yastıktan kaldıramıyorum öyle bi yorgunluk bitkinlik var ki üzerimde.. tek belirti de yorgunluk kas ağrısı eklem ağrısı, grip falan yok 🤯
Gecmis olsun abim . dikkat etmekte fayda var salgın var bu aralar
Geçmiş olsun 2 haftadır ablamda aynı. Dün gece boyu ful hastanedeydik 4 tane serum yedi nabız 170 lerdeydi zar zor düştü. Normal salgından daha etkili bir hastalık var varyant cart curt falan dikkat et kendine
Sınırlı alan modellerinden deniz etkisi kar yağışı var mı diye bakarım, ama gfs göstermez. Dek yapacağınıda biliyorum. Deklerin kuvvetini göremiyorum. İşin bir şu kısmını anlayamadım.
Geçmiş olsun 2 haftadır ablamda aynı. Dün gece boyu ful hastanedeydik 4 tane serum yedi nabız 170 lerdeydi zar zor düştü. Normal salgından daha etkili bir hastalık var varyant cart curt falan dikkat et kendine
Dikkat edelim, geçmiş olsun abim
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
İşimize yarar mı Yusuf?