Sistem gelmeyecek meraklıları, belkide yarım saat 40 dakika içinde şok olabilir.
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
Sistem gelmeyecek meraklıları, belkide yarım saat 40 dakika içinde şok olabilir.
Öğlende soğuk çıktı verir klasik GFS 😅
-
Eğer zaten dönerse, sisteme kısa zaman kaldığı için kısa süre içerisinde de yağışımız belli olacak öyle bir fırsatımız var.
-
Eğer zaten dönerse, sisteme kısa zaman kaldığı için kısa süre içerisinde de yağışımız belli olacak öyle bir fırsatımız var.
Sistemi alalım 2 güne tüm taşlar yerine oturur.
-
Sahutt Hatay’a güzel kar yağan zamanlardan izlediğin bir video var mı ?
-
- Resmi Gönderi
Sahutt Hatay’a güzel kar yağan zamanlardan izlediğin bir video var mı ?
Elimde öyle bir video yok maalesef. Önceki telefonumdaki galerinin yarısı yedeklenmemiş. Ama Mart ayında yağan karı bir daha unutur muyum ? Zor
-
Elimde öyle bir video yok maalesef. Önceki telefonumdaki galerinin yarısı yedeklenmemiş. Ama Mart ayında yağan karı bir daha unutur muyum ? Zor
Youtubedan sürekli dönüp dönüp izlediğin bir video varsa atabilir misin merak ettim 😅
-
- Resmi Gönderi
Youtubedan sürekli dönüp dönüp izlediğin bir video varsa atabilir misin merak ettim 😅
Ntv hava durumunun cok eski videolarını izlemeye bayılırım. 3 ayda bir fiks yaparım🫡
-
- Resmi Gönderi
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.Bir tane daha vardı bulamadım onu
-
Bir tane daha vardı bulamadım onu
İstanbul’a bak be 0 derecenin üstüne çıkmıyo sıcaklık 🥶
Eline sağlık Sahutt teşekkür ederim 🫡
-
- Resmi Gönderi
Selamun aleyküm hayırlı günler
-
Selamun aleyküm hayırlı günler
Aleyküm selam abi sana da hayırlı günler ❤️
-
selamlar , fena şekilde hasta olmuşum. başımı yastıktan kaldıramıyorum öyle bi yorgunluk bitkinlik var ki üzerimde.. tek belirti de yorgunluk kas ağrısı eklem ağrısı, grip falan yok 🤯
-
- Resmi Gönderi
selamlar , fena şekilde hasta olmuşum. başımı yastıktan kaldıramıyorum öyle bi yorgunluk bitkinlik var ki üzerimde.. tek belirti de yorgunluk kas ağrısı eklem ağrısı, grip falan yok 🤯
Gecmis olsun abim . dikkat etmekte fayda var salgın var bu aralar
-
- Resmi Gönderi
-