- Resmi Gönderi
selamin aleyküm hayırlı günler herkese konumumu haftaya pazar 15 derece gösteriyor doğrumu acaba bu niye o kadar yüksek kar yokmu Sinan abim
15 derecede kar olmaz tabi erdal eski nickine dönsen keşke
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturselamin aleyküm hayırlı günler herkese konumumu haftaya pazar 15 derece gösteriyor doğrumu acaba bu niye o kadar yüksek kar yokmu Sinan abim
Tamam abi nası istersen sen yap o zaman
bu aylarda neden bu kadar yüksek sıcaklık oluyor anlamıyorum hiç kış yaşayamıyoruz resmen ya
1.1gram kafein ile göğüs antrenmanı😈 adam akıllı kar göremedik acısını vücuttan çıkaralım (kesinlikle o kadar kafein almayın özellikle bir anda, benim kafein toleransım baya yüksek)
1.1gram kafein ile göğüs antrenmanı😈 adam akıllı kar göremedik acısını vücuttan çıkaralım (kesinlikle o kadar kafein almayın özellikle bir anda, benim kafein toleransım baya yüksek)
500mg kafein 2 ölçek pre
500mg kafein 2 ölçek pre
pegasus’a rakibiz diyosun😹
pegasus’a rakibiz diyosun😹
Ben pre alınca tuvaletten çıkamıyorum 10 dk da bir git gel ![]()
Ben pre alınca tuvaletten çıkamıyorum 10 dk da bir git gel
hangi markanın kullaniyorsun
Bu şarkıları dinlerken artık başım ağrıyor
hangi markanın kullaniyorsun
Kullanmıyorum şu anda önceden HİQ ve Ocean kullandım
Bu şarkıları dinlerken artık başım ağrıyor
kafeini vücuda yedirmek için göğüs ant ortasına kadar dinliyorum devamında ve kolda normal rap pop falan dinliyorum ama evet baş ağrıyor
Kullanmıyorum şu anda önceden HİQ ve Ocean kullandım
bende ikisini kullandım ama kullanmıyorum artık vücut bağışıklık kazanıyor etki etmiyo🥲
bende ikisini kullandım ama kullanmıyorum artık vücut bağışıklık kazanıyor etki etmiyo🥲
Aynen kahve en iyisi