ben hayatımda böyle berbat bir kış yaşamadım bir an önce düzelsede moralimiz düzelse
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
- Resmi Gönderi
ben hayatımda böyle berbat bir kış yaşamadım bir an önce düzelsede moralimiz düzelse
Daha kötülerinide gördük öyle deme 😬 senesini hatırlamıyorum ama ne Yağmur, ne kar yağmamıştı Bi sene.
-
Daha kötülerinide gördük öyle deme 😬 senesini hatırlamıyorum ama ne Yağmur, ne kar yağmamıştı Bi sene.
2018 de hatırlıyorum oda kötü bir kıştı allahtan yağmurumuz var barajlar için sistem alamasak bile iyi yönden bakmak lazım gönül ister 1 hafta aralıksız kar yağan bir sistem gelsin ama bunu sanırım sabırlı olup zamana bırakacağız.
-
- Resmi Gönderi
2018 de hatırlıyorum oda kötü bir kıştı allahtan yağmurumuz var barajlar için sistem alamasak bile iyi yönden bakmak lazım gönül ister 1 hafta aralıksız kar yağan bir sistem gelsin ama bunu sanırım sabırlı olup zamana bırakacağız.
Yani yapacak bir şey yok. Pek sert kış koşulları oluşan bir ülke değiliz (doğu ve iç bölgeler hariç) burada anlam veremediğimiz nokta veriler ve modeller neden birbiri ile uyumsuz gidiyor bu sene. Şubat 2.yarı ve mart ayımız kaldı. Geçen sene 2 nisanda kar yağdı Zonguldak'a. 2022 de keza mart ayında fena örtü oldu burada. Yine neden olmasın?
-
selamın aleyküm hayırlı sabahlar
-
- Resmi Gönderi
Selamun aleyküm, hayırlı Cumâ'lar, hayırlı sabahlar, hayırlı işler. 🤲
-
- Resmi Gönderi
selamın aleyküm hayırlı sabahlar
Aleyküm selam, hayırlı sabahlar Emre.
-
- Resmi Gönderi
Selamun aleyküm, hayırlı Cumâ'lar, hayırlı sabahlar
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı cumalar hayırlı günler olsun, Allah yaptığınız duaları şimdiden kabul eylesin inşallah 🤲 🙏
-
cümleten aleyküm selam hayırlı cumalar abiler🌹
-
ispanyada kuraklık'tan dolayı tedbirler alınmış,
bırakın kar yağışını,halimize şükredelim ve bol yağış alalım
-
- Resmi Gönderi
ispanyada kuraklık'tan dolayı tedbirler alınmış,
bırakın kar yağışını,halimize şükredelim ve bol yağış alalım
Ispanyada durum cok sıkıntı gecen madrid diyagramini paylaştım. Sanki İstanbul'un nisan diyagrami.
-
Ispanyada durum cok sıkıntı gecen madrid diyagramini paylaştım. Sanki İstanbul'un nisan diyagrami.
iskandinavya ülkesi olmadığımızı kabullenmek lazım,gerçi onlarda çoğu zaman kuru soğuk çekiyor
öncelliğimiz yağış olsun,tabiiki bikaç gün kar yağışına bende hayır diyemem
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı akşamlar
-
Şu sıralar elma suyuna kafayı taktım. 2 günde bir alıp içiyorum..
-