Bende mart ayında 1987 gibi oluşumu veriler ışığında değilde mantığımı kullanarak beklemiyorum açıkcası. Çok düşük ihtimal böyle sistemler. Ama tabii mart ayı sanki bizi mutlu eder gibi.
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
Şubatta
Ben düz, model sonlarına bakarak yorum yaptığım için tahmin tutarlılığımın çok düşük olduğunu belirterek hafif düzeyde sistemler bekliyorum. Şuanki gfs güncellemesine göre her şeyi belirledim. Daha çok değişeceği için kimse dediğime inanmasın en kötü tahminci benim 😅😅
-
Hava durumu ile ilgili genel durumumuz sebebiyle yapmak istediğim
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Namı diğer meteoroloji kahini mi demiş onu her sene 1987,1929 kışlarını getirip duruyor da kendisi X'te.
-
Namı diğer meteoroloji kahini mi demiş onu her sene 1987,1929 kışlarını getirip duruyor da kendisi X'te.
Yahu sence ben o kişinin dediklerini buraya aktaracak kadar yeni biri miyim?
-
😅
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
Her sene geliyor kim dedi gelmiyor diye
Hatem Ben Arfa Fenerbahçe'de
Kaynak (A Spor )
haberi gibi bir şey 87😃
-
- Resmi Gönderi
Hatem Ben Arfa Fenerbahçe'de
Kaynak (A Spor )
haberi gibi bir şey 87😃
Ben 6 yaşıma geri dönmeyeceğime gibi 87 de bir daha geri dönemez. 😬
-
Atladığımız bir nokta var 87’yi kimse görmedi 0087
-
87 sistemleri yy da bir gelir 2087 bekleyin görün
-
0087den önce doğanlar gördü🤪
-
87 Kışı bizde nasıldı Zonguldakli67
Metrelik olmuş muyduk
-
mustafa28 ben neden 300 puan kazandım 😅
-
- Resmi Gönderi
mustafa28 ben neden 300 puan kazandım 😅
25 milyona transfer yaptiniz bi gecede. 300 puan çok mu 😃
-
- Resmi Gönderi
87 Kışı bizde nasıldı Zonguldakli67
Metrelik olmuş muyduk
Babam anlatır arada 8 gün boyunca işe yürüme gidip gelmişler. Sadece yaya yolu açılmış. İnsanlar iki dağ arasından yürür gibi gidip gelmişler işlerine. 85 kışı da baya sert geçmiş burada onu da anlatır babam
-