Hayırlı günler herkese
Afyon'a dönüş
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Obaaa izmit merkez😎😎😎
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturHayırlı günler herkese
Afyon'a dönüş
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Obaaa izmit merkez😎😎😎
Obaaa izmit merkez😎😎😎
Yakınlarımda dolaşıyor Whisper abim. 🙃
Bir saat sonra yazarak diyorum ki, Ah canım abim. Kocaelidesin bana neden demedin, belki ziyarete gelirdim.
Kazasız belasız hayırlı yolculuklar abi
Geldim köye abim, sağolasın bakamadım pek tele
Obaaa izmit merkez😎😎😎
Gebze'den Afyon'a dönüş işte epey yerlerden geçiyoruz
Yakınlarımda dolaşıyor Whisper abim. 🙃
Evet Yusuf
Bir saat sonra yazarak diyorum ki, Ah canım abim. Kocaelidesin bana neden demedin, belki ziyarete gelirdim.
Kocaelinde olsam haber ederdim mutlaka, Gebze de kaldım Yusuf
mustafa28 ben neden 300 puan kazandım 😅
Ya arada yapıyoz böyle şeyler
Eleştiriye açık olduğunuzu düşünerek, gelen 300 puanın ne işe yaradığını sormak istiyorum. Puanları topluyoruz ama bir şeyler satın alamıyoruz o puanla.
İyi akşamlar.
İyi akşamlar.
Okul bitsede ben de sakal bıraksam artık neyse, hocam yakışmış sakallar güle güle uzat denir herhalde ne desem bilemedim
Selamun aleyküm hayırlı sabahlar
Aleyküm SELAM
Aleyküm selam, gününüz hayırlı olsun abiler, ablalar, kardeşler.
Kar tepeye gideceğiz de amcamlara diyorum, bu havada karlar çoktan erimiştir, yanlış mı düşünüyorum?
Kar tepeye gideceğiz de amcamlara diyorum, bu havada karlar çoktan erimiştir, yanlış mı düşünüyorum?
1 hafta öncesine göre erime olmuştur
1 hafta öncesine göre erime olmuştur
Ayın 15 i kar yağar o zaman gitmek mantıklı bence.
Ay'ın 15 i ve sonrası ard arda kar tepeye kar yağdırmaya yetecek mini soğuk hava dalgaları var. Biz en iyisi şubatın 3. Haftası kar tepeye gidelim.