- Resmi Gönderi
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
Eline sağlık Salih
Teşekkür ederim
-
Bir şeyi cok merak ediyorum bu gelen sistemlere isim veriyoruz ya bunu neye gore veriyoruz mesala ( Tulpar , Godzilla ) gibi
-
- Resmi Gönderi
Bir şeyi cok merak ediyorum bu gelen sistemlere isim veriyoruz ya bunu neye gore veriyoruz mesala ( Tulpar , Godzilla ) gibi
Birazda gücü ve şiddetine göre benzetmeler yapılabiliyor. Sistem netleşince herkes bir isim söyler en güzelini seçeriz inşallah 👏
-
- Resmi Gönderi
Tahmin sahibi kişisel tercihi ile isim koyabilir, forum yönetimi koyabilir,anket ile isim seçip konabilir
Birazda gücü ve şiddetine göre benzetmeler yapılabiliyor. Sistem netleşince herkes bir isim söyler en güzelini seçeriz inşallah 👏
Evet ben yanlış anlamışım biraz..Aynen öyle biraz fantastik isim konabilir genelde ama gelen sistemin ne kadar etkili olacağına, beklentilerine bağlı.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. ÖZLENDİ

-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. HIRÇIN KARADENİZ
:memnunseytan: -
-
İTALYANLAR GELOO DEMİŞ :D
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Hayal kurmak serbest

işin komik kısmıda şu bize afrikayı vermiş :D
-
- Resmi Gönderi
wahiti1272 hosgeldiniz..
Hayırlı sabahlar, hayırlı Cumalar herkese.
-
Hayırlı cumalar hayırlı sabahlar.İtalyanlara hep geliyor

-
Hayırlı Sabahlar Hayırlı Cumalar HS ailesi.
-
- Resmi Gönderi
Selâmun aleyküm hayırlı Cum'âlar
-
- Resmi Gönderi
Serto55 hosgeldiniz
Hayırlı Cumalar, hayırlı günler herkese
-