Hasan61 Müsait olabilirsem paylaşırım. Haber veririm tekrardan
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
Doğu Karadenize yani benim konumuma yarayacak olan 2. Sistem, sanıyorum 20sinden sonra gelecek olan sistem doğu karadenize daha etkili. 2. Sistemi takip edelim Doğu Karadeniz için
-
Bir ılıkçı olarak godzillaya bende hayır demem 2017 gibi olacaksa hele
-
Doğu Karadenize yani benim konumuma yarayacak olan 2. Sistem, sanıyorum 20sinden sonra gelecek olan sistem doğu karadenize daha etkili. 2. Sistemi takip edelim Doğu Karadeniz için
batıdan doğuya geliyor :D
-
Benimde doğu karadeniz konumum bende 2. sisteme yöneldim :D
-
batıdan doğuya geliyor :D
Bekliyoruz gelsin.. 😂
-
Bekliyoruz gelsin.. 😂
Şöyle durmadan 1 gün yağsada 10cm tutsa bile razıyım ama karadenize belli olmuyor hiç olmadık yerde dek patlatıyor :D
-
Bekliyoruz gelsin.. 😂
Umarım yoroz sıkıntısı çekmezsiniz bu senede ben yorozdan öteyim
ilçede
-
Şöyle durmadan 1 gün yağsada 10cm tutsa bile razıyım ama karadenize belli olmuyor hiç olmadık yerde dek patlatıyor :D
Aynen öyle belli olmuyor. Bizim şansımız 20sinden sonra başlıyor. Şu an sadece görünüm var bakalım neler olacak. Umarım en iyi şekilde sistemin faydalarını görürüz.
-
- Resmi Gönderi
Bir ılıkçı olarak godzillaya bende hayır demem 2017 gibi olacaksa hele
-
bu godzilla dediğimiz sadece marmara için olan bir sistem dimi marmara trakya batı karadeniz
-
- Resmi Gönderi
bu godzilla dediğimiz sadece marmara için olan bir sistem dimi marmara trakya batı karadeniz
godzilla demedik derseniz başka ülkeleri izlersiniz
-
- Resmi Gönderi
Çöp diyeceksiniz. Godzilla ve efsane kelimelerini kullanmak yasak😅
-
godzilla demedik derseniz başka ülkeleri izlersiniz
ozaman demiyoruz hocam.
-
Zonguldakli67 hocam bu sene umarım burun sıkıntısı çekmez trabzon merkez ve samsun
-