Bende anca oyun karekterlerine aşık olayım
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
- Resmi Gönderi
Kleasron Cerkes55 Derossi1905 hosgeldiniz.
-
Doğru dedin 😂
Sanada arada takiliyom hakkını helal et
-
Aynen herkez dolmuş yaw şimdi benim derdi bırakın sizi dinleyim diyesim geldi

Güzel işte en azından biraz muhabbet döner vakit geçirirsin
-
- Resmi Gönderi
Aşk Aşkım Aşkitom Aşıklar filan uzar doğru kelimeleri kullanalım da yanlış anlam! Taşımasın sonra mahçup olma durumu olur .
-
Aşk Aşkım Aşkitom Aşıklar filan uzar doğru kelimeleri kullanalım da yanlış anlam! Taşımasın sonra mahçup olma durumu olur .
=D:-D
-
Güzel işte en azından biraz muhabbet döner vakit geçirirsin
Aynen burda bir aileyiz burdaki herkez okadar güzel insanlarki
-
Aşk keşke kara benzese gunesi görünce erise kaybolsa ama aşk kalpte durdukca orayı yakıyor ama kalpteki kişi hiç erimiyor.
-
Sanada arada takiliyom hakkını helal et
Helal olsunn
-
Birde şu adamın karizmasına bakın
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
Lise döneminde sevgili yapıp arkadaş ortamimi bırakacağıma sap kalırım daha iyi.(falan dermisim) 🙂
-
- Resmi Gönderi
Arkadaşlar sınırlar aşılmasın bu sitede alışılmamış muhabetler dönüyor dikkatli olun kurallar çerçevesinde davranalım
-
Helal olsunn
He sakin gece guncellemesini paylasirken yaz getirme bu kalp bu gece birde bunu kaldiramaz
-
He sakin gece guncellemesini paylasirken yaz getirme bu kalp bu gece birde bunu kaldiramaz
Hahaha😂 Bugün sana ibretlik ders verebilirim. Hayatta herşey olur yine de bir şekilde yaşarsın dersi 😂
-
Arkadaşlar sınırlar aşılmasın bu sitede alışılmamış muhabetler dönüyor dikkatli olun kurallar çerçevesinde davranalım
Hocam konuyu ben açtım bilmeden bişemi soyledim
-