Saadet profil resmini degistirdi sistem kuş oldu
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
Saadet profil resmini degistirdi sistem kuş oldu
Haha😂 hani geliyordu. Gelecek dedin diye değiştirdim
-
Haha😂 hani geliyordu. Gelecek dedin diye değiştirdim
Bilmem oyle hissettim ama profilinden sonra orta ve Doğu karadenize yaz geldi totem tutmadi
-
Formda Fotoğraf Şeklinde Veri Paylaşacağım Ama Nasıl Paylaşılacağını Bilmiyorum Yardımcı Olabilirmisiniz 😊
-
- Resmi Gönderi
Formda Fotoğraf Şeklinde Veri Paylaşacağım Ama Nasıl Paylaşılacağını Bilmiyorum Yardımcı Olabilirmisiniz 😊
Emoji seçme bölümün yanında dosya yükleme kısmı var ataşa benzeyen o kısımdan yükleyebilirsiniz
-
Mobilde iseniz buradan paylasabilirsiniz
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Tam boyutlu resim olarak işaretlersiniz hocam paylaşırken👍
-
Teşekkür Ederim Bilgileriniz İçin😊Mobilim PC Kullanmıyorum Pek Fazla
-
- Resmi Gönderi
Teşekkür Ederim Bilgileriniz İçin😊Mobilim PC Kullanmıyorum Pek Fazla
Ben hep mobil😊 model paylaşırken tam bir eziyet oluyor🙄
-
Ben hep mobil😊 model paylaşırken tam bir eziyet oluyor🙄
Tahmin Edebiliyorum Bunu, PC Olmadan Zor, Fotoları Tek Tek Telefona İndir Galeriden Tek Tek Forma Yükle 😊
-
- Resmi Gönderi
Tahmin Edebiliyorum Bunu, PC Olmadan Zor, Fotoları Tek Tek Telefona İndir Galeriden Tek Tek Forma Yükle 😊
Valla ben alıştım artık parmaklar beyni dinlemeden görevini biliyor😅
-
- Resmi Gönderi
Yerguney aynen de öyle :alkıs: :alkıs:
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Yerguney aynen de öyle :alkıs: :alkıs:
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Abi sen gibi şanslısıda yok he
-
2 gün oldu her saat kar yağışlı gösteriyor her saat başı bir saat erteliyor ve 2 gündür yağış düşmedi her saat yüzde 80 ihtimal olduğu halde üzücü
-
- Resmi Gönderi
Abi sen gibi şanslısıda yok he
Bugünden değil eski o ama krizi atlatacak kadar yağıyor iki gündür inceden..
Sana da gelir Bolu bu pimaş değil yav :kas:
-