ecmwf ens 2 m anomali atabilir misiniz can abi atiyordu
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
Başka foruma ens atmışlar yani 2 m anomali üye olmadığım için görünmüyor başka foruma üye olan varsa rica etsem ens verilerini yani anomalileri atabilir mi saygılarımla 😊
-
Başka foruma ens atmışlar yani 2 m anomali üye olmadığım için görünmüyor başka foruma üye olan varsa rica etsem ens verilerini yani anomalileri atabilir mi saygılarımla 😊
Başka forumdaki veriler atılmıyor dostum buraya onlar ücretli veriler oluyor onlarında kenldierne tahminleri var forum arası kavga çıkar hiç uğraşamayız atmayın sakın buraya
-
Başka forumdaki veriler atılmıyor dostum buraya onlar ücretli veriler oluyor onlarında kenldierne tahminleri var forum arası kavga çıkar hiç uğraşamayız atmayın sakın buraya
Birsey olmaz biz de faydalanalim ne olcakki
-
Bari özelden atsanız da mutlu olsam
-
Birsey olmaz biz de faydalanalim ne olcakki
Ücretli demekten ne anlıyorsun salih?
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Ücretli demekten ne anlıyorsun salih?
Herkesin görmeye hakkı var bütün forum goruyor neden biz göremiyoruz kendin de uyesin oraya !!
-
Herkesin görmeye hakkı var bütün forum goruyor neden biz göremiyoruz kendin de uyesin oraya !!
Olabilirim kardeşim bu seni ilgilendirmez gidipte ordaki verileri buraya yaymıyorum derdin ne senin? ücretli diyorum adamlar para verip alıyor o verileri
Biz sonuçta yetkili değiliz burda bir üyeyiz ancak orda burda geçirdiğim vakti orda geçirmemişimdir çünkü burda bir aile var ordada var ancak ben buraya ısındım ordada sevdiğim bir kaç kişi var kendi bölgem konusunda tabi burdaki tüm herkes abim veya sevdiğim kişilerdir
-
Olabilirim kardeşim bu seni ilgilendirmez gidipte ordaki verileri buraya yaymıyorum derdin ne senin? ücretli diyorum adamlar para verip alıyor o verileri
Kardeşim ağzımı bozmak istemiyorum uyesin zaten biliyorum atmazsan atma sana mı kaldik zaten 1000 lerce kişi görüyor duyar kasma burda !! :@
-
Kardeşim ağzımı bozmak istemiyorum uyesin zaten biliyorum atmazsan atma sana mı kaldik zaten 1000 lerce kişi görüyor duyar kasma burda !! :@
Bozsana ağzını lütfen?
-
- Resmi Gönderi
Salih senin ceza alma zamanı gelmiş. Biraz dinlendirelim seni çok yoruldun bu aralar
-
Salih senin ceza alma zamanı gelmiş. Biraz dinlendirelim seni çok yoruldun bu aralar
Hemen banliyonuz en ufak şeye tahammulunuz yok
-
Başkası kufur etse birsey demiyonuz ben en ufak bir eleştiri yapsam hemen ban
-
- Resmi Gönderi
Stop,sakin
-