- Resmi Gönderi
Hemen banliyonuz en ufak şeye tahammulunuz yok
Bak halen üsteliyorsun. Ben seni banlarsam daha ne yaparsan yap bu forumdan içeri giremezsin. Şimdi ya aklını başına topla burada sistem takip et yada sen bilirsin!
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturHemen banliyonuz en ufak şeye tahammulunuz yok
Bak halen üsteliyorsun. Ben seni banlarsam daha ne yaparsan yap bu forumdan içeri giremezsin. Şimdi ya aklını başına topla burada sistem takip et yada sen bilirsin!
Başkası kufur etse birsey demiyonuz ben en ufak bir eleştiri yapsam hemen ban
Salih abiciğim senin önceden de hataların oldu zaten uyarıları aldın bir de üstüne kavga çıkarınca uyarmaktan çok banlamaya doğru gidiyorlar anlatabildim mi
Hasan o forumda de bakiyim buraya ısındım başka foruma da uyeyim diye hemen ban yiyonmu yemiyonmu Hasan61
![]()
Hasan o forumda de bakiyim buraya ısındım başka foruma da uyeyim diye hemen ban yiyonmu yemiyonmu Hasan61
Kardeşim ne uzatıyorsun anlamıyorumki ben seni özgür bir camiada değilmiyiz istediğimiz yerde istediğimiz yorumu yapabiliriz kalkıpta ordaki birşeyi gelip buraya atmak nekadar doğru anlamıyorum seni sen hala uzatıyorsun
@Salihh
Ben sana sen bana yazmaktan ne anlıyorsunuz?
Yeterlidir bu kadar
![]()
Kardeşim ne uzatıyorsun anlamıyorumki ben seni özgür bir camiada değilmiyiz istediğimiz yerde istediğimiz yorumu yapabiliriz kalkıpta ordaki birşeyi gelip buraya atmak nekadar doğru anlamıyorum seni sen hala uzatıyorsun
Buradakiler insan değil mi atsan yüzlerce kişi sevinicek belki atsan ne olur yani
![]()
neyse kapattım konuyu
Şimdi helalleşin bakalım
Her neyse uzatmaya gerek yok kapatalım konuyu ki zaten bu forumdada başka forumun verileri paylaşmak yasak.
Şimdi helalleşin bakalım
Hocam benlik bir durum yok kendisi yükseldi ben sadece cevap verdim helalı hoş olsun bişe demim
![]()
Yasin71 şurda olacaksın varya ufff