Kusura bakmada benimle alay mı ediyorsun bana bu soruyu sorarak zekamla alay ediyorsun galiba
hayır asla öyle birşey yapmadım bende bu yaşta bu konuları görüyordum ve univeste'de çıkan sorular
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturKusura bakmada benimle alay mı ediyorsun bana bu soruyu sorarak zekamla alay ediyorsun galiba
hayır asla öyle birşey yapmadım bende bu yaşta bu konuları görüyordum ve univeste'de çıkan sorular
Kusura bakmada benimle alay mı ediyorsun bana bu soruyu sorarak zekamla alay ediyorsun galiba
Güzel abim
Sana sormamış ama .. Karşımıza çıkıyor demiş..
İnsanlar çok alıngan olmuş bu ara =D =D
1 sen zekandan eminsen kimse senle alay edemez
2 seni sevdiği için sende komik bir şeyler yazarsın diye yazmıştır .
Güzel abim
Sana sormamış ama .. Karşımıza çıkıyor demiş..
Özellikle beni niye etiketleyip bu 2. Sınıf sorusunu ortaya koyuyor.
Bu forumda biriyle alay edecek son kişi olabilirim sonuçta hepimiz bir Aileyiz dimi? aielesi
Haydaa. En başa dönüyoruz yinee
Ve anlaşılan Can gibi bir yönetici lazım .
Ben bu yaşta bile bu konuları görüyorum özür dilerim etiket attığım için neyse kusura bakma
Bu forumda biriyle alay edecek son kişi olabilirim sonuçta hepimiz bir Aileyiz dimi?
aielesi
Hasan kardeşim boşver uzuyor sonra. Biz biliyoruz seni. Hayırlı geceler herkese
2.sınıf değil, 11.sınıf tarih konusu bizzat görüyorum bu sene
Peki hocam zaten bna pek söz düşmüyor sinan abi ve sizler nasıl uygun görürseniz saygı duyarız da sadece artık kabak tadı verdi
Serkan kardeşim söz düşmez olur mu? Tabi ki de sonuna kadar haklısın ama bizim de bir bildiğimiz var. Senin ve başka üyelerimizin her fikri bizim için çok önemli sadece şunu bilmeni isterim elimizden geldiğince daha iyisini yapmaya çalışıyoruz çalışacağız, ama bazen olmuyor çözüm üretemiyoruz. Lütfen anlayışla karşılayacağını umuyoruz.
2.sınıf değil, 11.sınıf tarih konusu bizzat görüyorum bu sene
Ve ünivestede çıkmış sorusu var:)
Hayırlı geceler herkese arada bakarım biraz dinlenme köşeme çekiliyorum gözüm burada .
11. Sınıf Tarihteki Osmanlı konusu bu kasr i sirindi hatta