Bilmeyenler İçin Bütün Modellerin Toplam Yağışına, Toplam Kar Miktarına Ülke Ve İl Bazında Bakabileceğiniz Güvenilir Bir Site😊😊
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
Bilmeyenler İçin Yine Toplam Kar Miktarına Bakabileceğiniz Bir Site
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Biraz Fazla Paylaşım Yapıyorum Sorun Olmuyor Dimi😬😬
-
- Resmi Gönderi
Memnun oluyoruz HS ailesi olarak,neden rahatsız olalım,eline emeğine sağlık abim
-
Memnun oluyoruz HS ailesi olarak,neden rahatsız olalım,eline emeğine sağlık abim
Hani Belki Lüzumsuz Şeyler Paylaşmış Olabilirim Diye Düşündüm Ondan Dolayı. Teşekkür Ederim Bu Arada😊😊
-
- Resmi Gönderi
Ben seni havacılardan tanıyom sanırım hocam😊
-
3 ocakta nurtopu gibi kuru soğuklu sistemimiz var
-
Ben seni havacılardan tanıyom sanırım hocam😊
Facede Evet Orda Varım. Ayrıca Coğrafyacı Burağın Eski Formunuda 4 Yıl Boyunca Sürekli Takip Ediyordum 😊😊
-
Bu akşam GFS bambaşka gelecek diyorum
-
Bu akşam GFS bambaşka gelecek diyorum
:coksıcak:
-
Herkese iyi akşamlar nasılsınız iyi misiniz ?
-
ArdaAlper iyiyim reis sen nasılsın
-
ArdaAlper iyiyim reis sen nasılsın
Çok şükür iyiyim reis sınavlar başladı bugün onları hallediyorum işte
-
Twitter'da gördüm Dün yabancı bir forumda covid ve noel dolayısıyla modellere eksik veri girildiği başlangıç koşulları etkilendiği için bu dönemde orta ve uzun vade performanslarında ortalamanın üzerinde düşüş olabileceği konuşuluyordu.
-
Twitter'da gördüm Dün yabancı bir forumda covid ve noel dolayısıyla modellere eksik veri girildiği başlangıç koşulları etkilendiği için bu dönemde orta ve uzun vade performanslarında ortalamanın üzerinde düşüş olabileceği konuşuluyordu.
O Zaman Model Güncellemelerini Sadece Çaycı Yapıyor Desene Başkan😅😅
-