çok zor yılbaşı çekilişi bence olmaz gibi
Sohbetimiz Bol Olsun
- 

- 
			Valla isteyince her şey olur uğraşırsan bide. 
- 
			Totem yapıyorlar bence Şuan ki verilerde Türkiye yönunde ilerliyor hadi hayırlısı:) 
- 
			Yılbaşı çekilişi değilde çok istek olursa  puan çekilişi gibi yapılabilir ama ne kadar gerek var bilemem puan çekilişi gibi yapılabilir ama ne kadar gerek var bilemem 
- 
			cografyaciburak hocam Allah rızası icin tahmin bekliyoruz bayadir tahmin yaomiyon ne zaman yapcan Aralık 2. Yarı ve ocak tahmini 
- 
			cografyaciburak hocam Allah rızası icin tahmin bekliyoruz bayadir tahmin yaomiyon ne zaman yapcan Aralık 2. Yarı ve ocak tahmini Salih sabır sabır allah askina darlama insanları 
- 
			- Resmi Gönderi
 mustafadgnaslan hazaroglu DarKnight hosgeldiniz.. Hayırlı akşamlar herkese 
- 
			AZ kaldi geceleri uyumayacağımız sokak lambalari ve radar takibi yapacağımız günler geliyor  ☃️❄ WINTER IS COMING 🥶🌨❄☃️
- 
			AZ kaldi geceleri uyumayacağımız sokak lambalari ve radar takibi yapacağımız günler geliyor  ☃️❄ WINTER IS COMING 🥶🌨❄☃️Amin   
- 
			- Resmi Gönderi
 Selamünaleyküm Hayırlı Akşamlar dostlar bu konuda cfs ye göre yorum yapmayalım diyorum. Cfs göre tahmin yapmayalım hüsran ürünü bilmeyen sessizce takip edenler vardır diye yazdım . Aleykumselam Hayırlı akşamlar sana ve herkese Zonguldakli67 paylaşım ediyor,buyrun The content cannot be displayed because it is no longer available. 
- 
			- Resmi Gönderi
 Birisi0202 hosgeldiniz 
- 
			- Resmi Gönderi
 Hayırlı geceler 
- 
			- Resmi Gönderi
 Herkese hayırlı geceler 
- 
			Hayırlı Geceler HS Ailesi 
- 
			- Resmi Gönderi
 Hayırlı geceler abiler Mgm programı güzel görseller kullanıyor genelde.Bende  ekledim üzerine,denk ekledim üzerine,denkThe content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. 
-