Hayırlı sabahlar hayırlı cumalar herkese
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı sabahlar hayırlı cumalar herkese
Hayırlı sabahlar, hayırlı Cumalar
-
- Resmi Gönderi
Selamünaleyküm hayırlı geceler.
-
Aleyküm selam hayırlı geceler abi
-
iyi geceler gördes e 1 saattir bereket yağıyor 5 eylül kurtuluşumuz başta MUSTAFA KEMAL ATATÜRK VE SİLAH ARKADAŞLARINI VE KURTULUŞ SAVAŞINDA 3 DÜŞMAN ASKERİ ÖLDÜRDÜM DİYEN EMİN DEDEMİ GURURLA ANIYORUM
-
BU ARADA BORA DURAN KONSERİ YAĞMURDAN DOLAYI İPTAL EDİLDİ AMA SAYGI DEĞER BAŞKANIM İBRAHİM BÜKE 6 EYLÜL AKŞAMINA HALUK LEVENTİ GETİRYO BU DA GÖRDESİMİZİN ŞANSI TEŞEKKÜRLER
-
- Resmi Gönderi
Aleyküm selam hayırlı geceler abi
Aleykümselam, hayırlı geceler olsun
iyi geceler gördes e 1 saattir bereket yağıyor 5 eylül kurtuluşumuz başta MUSTAFA KEMAL ATATÜRK VE SİLAH ARKADAŞLARINI VE KURTULUŞ SAVAŞINDA 3 DÜŞMAN ASKERİ ÖLDÜRDÜM DİYEN EMİN DEDEMİ GURURLA ANIYORUM
Kazasız belasız yağsın inşaallah, gözünüz aydın olsun.
Allah rahmet eylesin dedemize ve tüm vatan evlatlarına
-
- Resmi Gönderi
Kıbrıs çok sıcak yanıyoruz her gün renk değiştiriyorum yok mu yakın zamanda bir yağmur ya
Maaleseff biraz daha bekleyeceğiz 😇
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı akşamlar
-
Konu Kıbrıssa daha fazla beklemeye ihtiyacı var
-
Sinan abi çok şey mi istiyorum bilmiyorum ama x hesabıma takipçi istiyorum biraz. Ne yapabilirsiniz benim için 🙃
Harici İçerik x.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
- Resmi Gönderi
Sinan abi çok şey mi istiyorum bilmiyorum ama x hesabıma takipçi istiyorum biraz. Ne yapabilirsiniz benim için 🙃
Harici İçerik x.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.Zamanla olur
-
- Resmi Gönderi
Harici İçerik x.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.Sen paylaşımlarını yap, büyük alan sosyal medya ve hava seven de çok
Arada buraya at bir şekilde artar takipçin
-
Harici İçerik x.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı günler
-