off ya izmire kar yokkkkkkk yeterr yaaa
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
Sinan abi benim onayı kaldırır mısın birkaç gün oldu
-
- Resmi Gönderi
Sinan abi benim onayı kaldırır mısın birkaç gün oldu
Sana ne dedim salih o dur demiş mez .
Sabır ile bekle sabrın sonu güzel olur .
Bak yazabilirsin bu konuya
-
- Resmi Gönderi
Şimdi ben biraz daha dinleneyim hayırlı geceler
İnşaALLAH gönlünüze göre sistemler olur .
-
Kadir Emre hocamız hala forumda mı bilmiyorum, fakat önümüzdeki 13 ocak sistemiyle alakalı son attığı videoyu izleyebilirsiniz.
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Hepinize hayırlı geceler

-
Kadir Emre hocamız hala forumda mı bilmiyorum, fakat önümüzdeki 13 ocak sistemiyle alakalı son attığı videoyu izleyebilirsiniz.
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.Ecmwf nin kazanacağını düşünüyorum demiş kadir hoca
-
Yani sistem falan yo demis
-
Çok değişken sistemdir kesin bir kanıya varamayız demiş.
Yani sistem falan yo demis
-
Çok değişken sistemdir kesin bir kanıya varamayız demiş.
Valla ozaman 2 gün falan var ani yasa diyecez
-
Valla ozaman 2 gün falan var ani yasa diyecez
Son 24 saat kalana kadar takip etcez gibi görünüyor
-
Son 24 saat kalana kadar takip etcez gibi görünüyor
Şaka falanda gfs son dakika dönerse eğer valla birdaha paylasilmasin ya oylama yapalim
-
son 10 dakika gfs ya Vezir olucak ya rezil ben inadindan döneceğini düşünmek bile istemiyorum
-
Şaka falanda gfs son dakika dönerse eğer valla birdaha paylasilmasin ya oylama yapalim
Aynen
-
- Resmi Gönderi
Anlayamadığınız veya bilmediğiniz bir nokta var ull ler son güncellemeye kadar değişir.
-