Tarih değiştirme var e devlette oradan değiştirdim normalde temmuzdaydı marta çektim iyiki çekmişim aradan oldu bitti
Yarın 03.00 otobüse biniyorum ![]()
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturTarih değiştirme var e devlette oradan değiştirdim normalde temmuzdaydı marta çektim iyiki çekmişim aradan oldu bitti
Yarın 03.00 otobüse biniyorum ![]()
Benim manisaydı temmuza çıkmıştı normalde, marta geri çektim iyiki çekmişim valla çekilmezdi bu ayda hayatta
Nasıl çektin yav bilsem bende çekerdim eylüle falan ![]()
Sanırım cumartesi teslim olacak abi ben öyle olmuştum 6 haziran
Evet 6 Haziran sen nereye düştün
15 haziran sonrası üç ihtimal bulunuyor, ya daha sağlam afrika atağı alırız, ya sıcaklık düşer ama hala sıcak olur, ya da hayrı sayılır bir serinleme olup özellikle bir iki geceyi rahat geçiririz. Eren
Askerdeyim o tarihte
Dışarı çıktıgımda sanki ısınmaya başlayan fırının kapağını açmış gibi sıcak var
Ecmwf bugün ki güncellemesi gibi gelirse haziran ayı yağış rekoru kırabiliriz .
10-12 haziran arasında ab takibi de yapılabilir ancak her model farklı
İyi haber afrika sıcakları falan öyle gelmiyor mevsim normallerinin 2-4 derece üzerinde seyredicez haziran ilkl yarısında durum bu.
3.hafta oraj takibi yapılabilir.
Beklemek lazım 2-3 gün
bu yaz susuz kalmayacak istanbul
Gfs yağışları arttır mış gibi
Aydiner nao negatife geçerse afrika atağını yeriz ispanyaya ab iner nao negatifte
Haziran ayında yanılabilir noaa
Avrupa sıcak yaz geçirmesi balkanlar ve karadeniz üzerinden vur kaç yağışlarını getirir özellikle karadenizde asılı siklon görmemiz ve 3-4 gün yıkıcı yağışlar görmemiz olası.

Gfs ve ecmwf 2.hafta çok farklı senaryolar veriyor birisi soluksuz yağış diğeri hafif lokal yağış