Aleykumselam, hayırlı akşamlar.
19 derece ve yine ilerleyen saatlerde 11 lere kadar düşüyor.Her zaman dediğim gibi, gündüz 35 de olsa gece yarı yarıya düşüyor.
11-15 arası devam ediyor
olan var olmayan var öyle sürekli ulu orta yerde söyleme abi.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturAleykumselam, hayırlı akşamlar.
19 derece ve yine ilerleyen saatlerde 11 lere kadar düşüyor.Her zaman dediğim gibi, gündüz 35 de olsa gece yarı yarıya düşüyor.
11-15 arası devam ediyor
siteye gelmezsen olmaz tabi.
geldigine gore bu ay ciksin dolunay-son dordun arasi gelir yagislar![]()
hosgeldin.
Hoşbulduk. Aylar boyunca siteye girebilmek için çok çabaladım bir türlü onay maili gelmiyordu.
Hayırlı akşamlar başkan..
sıcak mı?
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Bana serin
Şükürler olsun
KDZ Ereğli Festivalinde Melek Mosso konserinden çekimlerimi paylaşmış olayım sizinle de
Bana serin
Şükürler olsun
ilikci baskan ...
oyle sicaklar gelsin ki senelik ortalamayi yakalamak icin eksi 18 ler girsin kasimda aralikta dimi sinan hocam
Herkese hayırlı akşamlar forum
Rüzgar çok sert videoya da yansımış
1:55 dk saniyeden sonrası
Evet sıcak fazla olunca biraz can sıkıcı oluyor..Hele hele Kıbrıs biraz daha iğne ucu..
Allah yardım etsin abim.Gercekten de zor.
Hoşbulduk. Aylar boyunca siteye girebilmek için çok çabaladım bir türlü onay maili gelmiyordu.
Bilsek yardımcı olurduk Yusuf.
Dikkat etmedik demekki.Bu yinede Sinan başkan sayesinde oldu.. :olumlu: onun dikkatini çekti,bende unutmuş olabilir diye onay verdim öyle yazdım sana .
E BAKAM bazen oluyor işte .
Herkese hayırlı akşamlar forum
Hayırlı geceler abim
Biraz içimiz serinlesin malum kış sezonuna yaklaşıyoruz karın yoğunluğu efsaneydi bu sistem unutulmazHarici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.![]()
Müzik gerilim tarzında , Videoya yakışmamış 😂
YKS'de 96.518 öğrenci 0 puan almış la
Hayırlı Sabahlar
Sizce 1970 ler mi daha soğuk? 1980 lermi ? evet türkiye bazlı bakarsak hemen hemen aynı..
1970-1979 Yılları Arasında Türkiye Ortalama Sıcaklığı: 12,8°C
1980-1989 Yılları Arasında Türkiye Ortalama Sıcaklığı: 12,7°C
2011-2021 Yılları Arasında Türkiye Ortalama Sıcaklığı: 14,1°C OLAYA BAK
ah 80 ler ah :D ah mustafa abi o senelerin kıymetini bilemedin kışın soğuklaır yazın geçen serlinliğinin kıymetini bilemedin abi
Kaynak MGM.
Hayırlı Sabahlar
hayirli sabahlar.
gunaydinlar
1990-1999 Yılları Arasında Türkiye Ortalama Sıcaklığı: 13,0°C ısınmaya 90 larda hız vermişiz. 2000 den sonra kayış kopmuş.