- Resmi Gönderi
Aleykümselam , hayırlı Cumalar..
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturAleykümselam , hayırlı Cumalar..
Selamun aleyküm hayırlı günler.
Konudan bağımsız, geçen sene karadeniz'de oluşup istanbul'u kar altına gömen mezosiklonların oluşması için karadeniz'de 500 hpa'da eksi kaç derece olması gerekiyor?
-40,-38 arası iş görür gibi
Hayırlı geceler HS ailesi
Zamanı yaklaşıyor sanki bunun
Whisper ?
Denk :olumlu: :olumlu:
Hayırlı geceler herkese
hacı naptın yavaş gel yavaş
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. hacı naptın yavaş gel yavaş
Biz CFS’yi mi baz alsak bundan sonra
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. hacı naptın yavaş gel yavaş
Keşke be keşke
Döner döner karadenizi ihya eder Tıpkı: 30 Ocak 2017 Gibi Kafkas topu inşAllah hadi bakalım aralık hareketli geçecek arkadaşlar Kasım 24 den sonra ilk ciddi soğuk atağı ülkemizi ziyaret edebilir Kutup rüzgarları zayıflıyor güney enlemlere soğuk akışı olacaktır Bu sene sibirya TermiK Yüksek Basıncınıda Aktif bekliyorum.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Döner döner karadenizi ihya eder Tıpkı: 30 Ocak 2017 Gibi Kafkas topu inşAllah hadi bakalım aralık hareketli geçecek arkadaşlar Kasım 24 den sonra ilk ciddi soğuk atağı ülkemizi ziyaret edebilir Kutup rüzgarları zayıflıyor güney enlemlere soğuk akışı olacaktır Bu sene sibirya TermiK Yüksek Basıncınıda Aktif bekliyorum.
Zonal rüzgarlar güçlüde olsa sistem indiğini geçmiş kışta farkettim.
Sibirya sistemi vermiş
inşallah güzel bir kış olur
Hayırlı geceler
Hayırlı geceler
Hayırlı günler herkese
Ara tatil sebebiyle izin yapacağım 1 hafta yatıyorum
Bir süreliğine aktif olurum sizi özledim yahu..