Romada kar var mi italya temsilcim
Az kaldı Salih, seni Alplere kaldıracağım kara doyacaksın.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturRomada kar var mi italya temsilcim
Az kaldı Salih, seni Alplere kaldıracağım kara doyacaksın.
Yeterli sanırım birbirinize karşı atışmalarınız..
Hayırlı geceler herkese
lütfen kızgın ve üzgün emojileri gelsin böyle kışa böyle emoji
kızgını bilmemde üzgün emojisine benim çok ihtiyacım var özellikle yağış konusunda.
kızgını bilmemde üzgün emojisine benim çok ihtiyacım var özellikle yağış konusunda.
Tamamdır
@Salihh
Sana 2 mt yaptım
Tepkiyi ekledik
Sinan hocam elin değmişken “gülme” eklerseniz iyi olur. Komik bir şey atılınca “☺️“ bunu atmaktansa “😅😂😄😁” bunlardan birini atmak daha güzel olur
Sinan hocam elin değmişken “gülme” eklerseniz iyi olur. Komik bir şey atılınca “☺️“ bunu atmaktansa “😅😂😄😁” bunlardan birini atmak daha güzel olur
bence gülme emojisi pek doğru olmaz çünkü art niyetli kullanılıyor bazen. Hatta bi ara vardı.
Sıkıntı çıkarıyor o gülme işi
bence gülme emojisi pek doğru olmaz çünkü art niyetli kullanılıyor bazen. Hatta bi ara vardı.
Eyvallah aynen öyle
üzgün emojisi gelsin
üzgün emojisi gelsin
Geldi salihim
üzgün emojisi gelsin
Nereye gelsin kargo ile evinemi gönderelim 2mt salihh
zonal rüzgarlar düşüyor eğer izlanda abimiz orda kalırsa ve sistem inerse izmir +40 cm -4 derece gündüz
zonal rüzgarlar düşüyor eğer izlanda abimiz orda kalırsa ve sistem inerse izmir +40 cm -4 derece gündüz
Izlanda orda kaldigi icin yani akdenizde kar firtinasi yani vrtex olabilir
O dediğinin hayalini bile kurması zor kafamda canlandırmaya çalışsam akıl kabul etmiyorum diyor