Ayakkabımı ayağımla çıkartmaya çalışırken tırnağımı kopartacaktım az kalsın. Tam iyice zorlarken kontrolü kaybedip yukarı fırladı ayağım o sırada tırnağımda sıyrıldı. İlk anlar çok canım acıdı şuan ise alev alev yanıyor.
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
- Resmi Gönderi
Ayakkabımı ayağımla çıkartmaya çalışırken tırnağımı kopartacaktım az kalsın. Tam iyice zorlarken kontrolü kaybedip yukarı fırladı ayağım o sırada tırnağımda sıyrıldı. İlk anlar çok canım acıdı şuan ise alev alev yanıyor.
Geçmiş olsun Yusuf
-
Geçmiş olsun Yusuf
Eyvallah abi, ne kadarda üşengecim değil mi? eğilipte elimle çıkarmıyorum ayakkabıyı 😂
-
- Resmi Gönderi
Tam ekran bakın, nefis yağıyor
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
- Resmi Gönderi
Hayırlı geceler olsun Whisper maşallah maşallah. Allah daha çok versin tüm bölgelerimize
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı geceler olsun Whisper maşallah maşallah. Allah daha çok versin tüm bölgelerimize
İnşaallah abim..
Hayırlısı böyleymiş ki misafirimiz oldu beyaz örtü.
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı sabahlar herkese.
Güzel kar yağışı aldık,hala da ince ince atıyor.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Hayırlı sabahlar .
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı sabahlar .
Hayırlı sabahlar abim
-
Hayırlı sabahlar herkese.
Güzel kar yağışı aldık,hala da ince ince atıyor.
hayırlı sabahlar anıtkaya yine yapmış yapacağını
-
İst. Sultangazi sabah saatleri kar geçişi oldu
-
Şuan Zonguldakta hava buz gibi 1 2 dakikalık bir grapuel geçişi oldu güzel bir kütle olsa da azıcık kar izlesek
-
Şuan Zonguldakta hava buz gibi 1 2 dakikalık bir grapuel geçişi oldu güzel bir kütle olsa da azıcık kar izlesek
Geceyi takip edelim
-
Geceyi takip edelim
Kütle gelmiyor gelse yağacak
-
Kütle gelmiyor gelse yağacak
ECMWF asıl kar bu gece demiş tam sahur vakti
-