Sohbetimiz Bol Olsun

• Şöyle bir ormana gideyim dedim geçen sene ağaçlar bukadar yaprak dökmemeişti tam bir kış koşulu vardı kestane olmamıştı geçen seni bu sene baya olmuş ve her örtülü bir sistem aldığımızda bunlar olmuş doğa bile ayak uyduruyor hadi bakalım inşallah bize gelcek sistem:)

Ayva desen baya oldu ha birde fındık baya oldu fındığın çok olduğu senenin kışı sert geçiyordu bizim buralarda

Mesaj defa düzenlendi, son düzenleyen Hasan61 (13 Aralık 2021 14:33).

• Şöyle bir ormana gideyim dedim geçen sene ağaçlar bukadar yaprak dökmemeişti tam bir kış koşulu vardı kestane olmamıştı geçen seni bu sene baya olmuş ve her örtülü bir sistem aldığımızda bunlar olmuş doğa bile ayak uyduruyor hadi bakalım inşallah bize gelcek sistem:)

Armut desen baya oldu ha birde fındık baya oldu fındığın çok olduğu senenin kışı sert geçiyordu bizim buralarda

Bu sene ayvalar çoktu gerçekçten ayrıca kavak ağaçları yapraklarını üstten döktü doğa mesajı veriyor ama görüne işte bakalım nolacak :)

• Bu sene ayvalar çoktu gerçekçten ayrıca kavak ağaçları yapraklarını üstten döktü doğa mesajı veriyor ama görüne işte bakalım nolacak :)

Hocam dedemler bile bu kış güzel geçicek kar yağcak diyor eskiler daha iyi bilir büyüklerimiz böyle şeyleri sonuçta onlar yaşadı en sert kış koşullarını:)

• Hocalarım uzun bir süredir sitenizi takip ediyorum bu gelecek sistemlerden doğu karadeniz kıyıların etkilenme olasılığı varmıdır teşekkürler

• Selamün aleyküm tüm platform un işi gücü rast gitsin insAllah 12 saat çalışmaktan kafamı kaldıramıyorum , Allah hayırlı , afetsiz güzel kış mevsimi eylesin

• Hocam dedemler bile bu kış güzel geçicek kar yağcak diyor eskiler daha iyi bilir büyüklerimiz böyle şeyleri sonuçta onlar yaşadı en sert kış koşullarını:)

Aynen öyle dostum eskiler iyi bilir. Geçen sene kış olmadı ayva yoktu kavak ağaçları alttan dökmüştü yapraklarını, doğa hiç yanılmıyor bu sene tam tersi dedeler de umutlu bizde umutluyuz 😂

• Hocalarım uzun bir süredir sitenizi takip ediyorum bu gelecek sistemlerden doğu karadeniz kıyıların etkilenme olasılığı varmıdır teşekkürler

Aralık sonu gösteriyor modeller ama vade çok uzun bakıcaz takipteyiz:)

• The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

türkiye nerde arkadaşlar?

he tamam gördüm kapatmış üstünü koyu maviler :D

• Doğu Karadenize yani benim konumuma yarayacak olan 2. Sistem, sanıyorum 20sinden sonra gelecek olan sistem doğu karadenize daha etkili. 2. Sistemi takip edelim Doğu Karadeniz için

batıdan doğuya geliyor :D

• Doğu Karadenize yani benim konumuma yarayacak olan 2. Sistem, sanıyorum 20sinden sonra gelecek olan sistem doğu karadenize daha etkili. 2. Sistemi takip edelim Doğu Karadeniz için

Benimde doğu karadeniz konumum bende 2. sisteme yöneldim :D