Her Neyse HS ailesi sıkmayın canınızı sabah ola hayır ola iyi geceler. Sabah düzelir herşey
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
Mutlu huzurlu bir gün geçirmeniz dileğiyle
Günaydın
-
Günaydın HS ailesi GFS Sabah güncellemesini başlattım bakalım neler olacak
-
Hiç birşey daha oturmamış öğle güncellemeside farklı gelcek
-
Her neyse italyaya vermedik model sonunda yine hadi o yönden iyiyiz :D öğle güncellemeside farklı olacak
-
Öğle Güncellemesinde Aktif Olamam, deshaneye gidiyorum hocam kendinize çok iyi bakın allahın izniyle tüm bölgelerimiz gülecek bundan eminim gelecek olan sistem daha güçlü bana göre:) cuma gününe bakalım neler neler değişiyor ozaman birşeyler deriz Hayırlı günler HS AİELESİ
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı sabahlar
-
Her neyse italyaya vermedik model sonunda yine hadi o yönden iyiyiz :D öğle güncellemeside farklı olacak
19undaki italyaya gitmiş kesin o da gider bize de afrika lazım bi
-
- Resmi Gönderi
Nette sorun mu var
-
Hayırlı sabahlar HS Ailesi
-
19undaki italyaya gitmiş kesin o da gider bize de afrika lazım bi
Hocam vermicez busefer zafer bizde olacak izle ve gör 😏
-
- Resmi Gönderi
Hocam vermicez busefer zafer bizde olacak izle ve gör 😏
-
ecmwf ocak ayı için 180 derece dönmüş sıcak ocak demiş bunla ilgili birsey paylaşır mısınız sayın tahminciler cografyaciburak Efsane-Semih
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
ecmwf ocak ayı için 180 derece dönmüş sıcak ocak demiş bunla ilgili birsey paylaşır mısınız sayın tahminciler cografyaciburak Efsane-Semih
Avrupaya soğuk akışı olabilir patern oraya kayarsa evet biz sıcak tarafta kalabiliriz.Ama hala %50-50
-