UsTaD abi sana noldu moderatorlüğün gitmiş normal üye olmuşsun
Ben zaten hep normal üyeydim Yusuf, ne kimseyi kendimden üstün gördüm ne de kimseyi kendimden aşağıda gördüm. Yetki, rütbe gibi şeylerin benim için önemi yok.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturUsTaD abi sana noldu moderatorlüğün gitmiş normal üye olmuşsun
Ben zaten hep normal üyeydim Yusuf, ne kimseyi kendimden üstün gördüm ne de kimseyi kendimden aşağıda gördüm. Yetki, rütbe gibi şeylerin benim için önemi yok.
12 aralık itibari ile bu forumda 3 yaşımı doldurduğumu farkettim. Sistem takip ederken yeri geldi üzüldük, yeri geldi sevindik, yeri geldi efsaneler kaçırıp depresyona girdik, ama hiç bozulmayan bir aile ortamı vardı. İyiki kayıt olmuşum bu foruma. Emeği geçen herkese teşekkürler.
İyi geceler
ailesi
İyi geceler Kemal kardeşim hayırlı olsun. İnşallah nice uzun seneler beraber sistem kovalamaya devam ederiz.
Seni bu yüzden seviyorum kimseyi kendinden üstün görmeyen insanları çok severim
12 aralık itibari ile bu forumda 3 yaşımı doldurduğumu farkettim. Sistem takip ederken yeri geldi üzüldük, yeri geldi sevindik, yeri geldi efsaneler kaçırıp depresyona girdik, ama hiç bozulmayan bir aile ortamı vardı. İyiki kayıt olmuşum bu foruma. Emeği geçen herkese teşekkürler.
İyi geceler
ailesi
İyi geceler sana ve herkese Kemal
Seni bu yüzden seviyorum kimseyi kendinden üstün görmeyen insanları çok severim
Bende seni seviyorum canım kardeşim. ![]()
Arada bir üzüldüğüm oluyor ama değmediğini anlıyorum hayat işte bir sevindirir bir üzündürür.. Hepimizin en son gideceği yer toprağın altı..
Bedesten çarşı girişi, Anıtpark. ![]()
Ve pazar gününüz güzel geçer umarım hayırlı olsun.
İNŞAALLAH
Bu havada çok güzel uyunur Yusuf. ![]()
Bu havada çok güzel uyunur Yusuf.
Uykum yok gelmiyor ki 🙂
Hayırlı geceler
21 22 Aralık için yağışı düzeltme peşindeyim bir umut..
soğuk zayıfladı ama yinede kar yapar bence
Hayırlı geceler
Hayırlı geceler
Hadi gfs şu güncellemeyi Bi yapta yatayım çok uykum geldi 🙂