Ben salihin arkadasiyim
Salih sitenize tekrar kayıt olmak istiyor
Üzülmüş baya soru sormucakmis ısrar etmicekmis özür dilicekmis rica etsem Salihin engelini açar mısınız cezalı üyeymis onu da kaldırır mısınız
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBen salihin arkadasiyim
Üzülmüş baya soru sormucakmis ısrar etmicekmis özür dilicekmis rica etsem Salihin engelini açar mısınız cezalı üyeymis onu da kaldırır mısınız
Ben salihin arkadasiyim
Sinan başkan karar versin her zaman yaşadığımız sorun bu
Ben salihin arkadasiyim
Salihe selamımızı ilet. Onun daha burada işi yok. Eğer sende bir daha Salih için bizden bir şey istersen akıbetin aynı olur👍
çorum saülam kütle yakaladı
http://kameralar.corum.bel.tr/Home/LiveStream?cameraName=cam2
Kar bna gelmedi ben kara gittim Eskişehir kopuyor
Merak ediyorum bir adam öldürmek eğer suç olmasaydı toplumun yüzde kaçı bu cinayetleri işlerdi
İstanbul maslak şuan 2 derece çok soğudu daha çok soğucak gibi duruyor yağış yok mu
memleketimde kopuyor ya şans yok bende
Merak ediyorum bir adam öldürmek eğer suç olmasaydı toplumun yüzde kaçı bu cinayetleri işlerdi
Emin ol eğitim düzeyi aşırı düşük bir topluluk kalırdı geriye
İstanbul maslak şuan 2 derece çok soğudu daha çok soğucak gibi duruyor yağış yok mu
Konuya aldım ,takip edin cevap gelir..Burada kaynamasın sorunuz.
850 hPa sıcaklık haritasına yakından nasıl bakıyorduk link atar mısınız
850 hPa sıcaklık haritasına yakından nasıl bakıyorduk link atar mısınız
Meteocil'den 850 hpa haritasını hangi gün ve saat sana lazımsa onu indir. Sonra yakınlaştır Yusuf.
Meteocil'den 850 hpa haritasını hangi gün ve saat sana lazımsa onu indir. Sonra yakınlaştır Yusuf.
Kafa çalışmıyor işte abi,😃😃
Bu arada size iyi haberim var istanbulda Kar yarın akşam başlayabilirmiş başka forumdaki ustalar söyledi.
Arkadaşlar güncelleme başladı çayınızı alın gelin