Hava Tahmincisi sen havaturkadan mı geldin
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
Adam ya 🙂🙂
Harici İçerik m.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
- Resmi Gönderi
DOĞUKAN izmir sorumluluğun hayırlı olsun kardeşim👏👏
-
DOĞUKAN izmir sorumluluğun hayırlı olsun kardeşim👏👏
Teşekkür ederim saolun herkes birbirinden iyi ve anlayışlı sevdim bu forumu kaliteli ortam

-
Aya nikola sana hayranım dostum..
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
-
- Resmi Gönderi
temeni Bu hangisi
-
temeni Bu hangisi
🤲🧿
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
haftalık tahminleri atalim abiler ecmwf
-
Kocaeli gölcükte kky oluyor sonra hemen geri yağmura çeviriyor böyle bir şey mümkün mü bu saatte
-
Yarın oldukça soğuk olacak gibi gözüküyor atkı bere giysek giyilir.
-
Ne düştü dolar 1.5 tl düştü
-
Yağış konumumu terk etmek üzereyken ya kky oldu ya da yağmurla karışık grapuel pek çözemedim. Şimdi yağış kesti kuru soğuk mevcut
-
Ne düştü dolar 1.5 tl düştü
Merkez bankası piyasaya döviz satarak müdahaleler yapıyor bi süredir, onlardan biri büyük ihtimalle.
-